![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Müzik dünyasının önemli ödülleri arasında gösterilen Brit ödülleri, dün akşam sahiplerini buldu. Gecede Amy Winehouse calı performansıyla izleyenleri coştururken, Rihanna da ışık gösterisiyle herkesi büyüledi. İşte Brit Awards 2008 kazananları: En İyi Canlı Performans: Take That Eleştirmenin Seçimi: Adele En İyi Çıkış Yapan İngiliz şarkıcı: Mika En İyi Uluslararası Erkek Şarkıcı: Kanye West En İyi İngiliz Erkek Şarkıcı: Mark Ronson En İyi Uluslararası Kadın Şarkıcı: Kylie Minogue En İyi Uluslararası Grup: Foo Fighters En İyi İngiliz Kadın Şarkıcı: Kate Nash En İyi Uluslararası Albüm: Foo Fighters “Echoes, Silence, Patience & Grace” En İyi İngiliz Grubu: Arctic Monkeys En İyi Single: Take That “Shine” En İyi Albüm: Arctic Monkeys “Favourite Worst Nightmare” Müziğe Katkı Özel Ödülü: Paul McCartney |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| Amy Winehouse BEN BU KADINDAN NEFRET EDİYORUM İĞRENÇLİK ABİDESİ RESMEN MADONNA DANDA bööööööööööööööööööggggggkkkkk geldi iyice rihannanın resmi yok kardeşler onu koysaydınızya hiç değilse bişeye benziyor |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |