![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Niğde'de :) Yaş: 18
|
Bursa'da 7 ay önce İznik Gölü'nde balık tutmak isterken suya düşen gençlerden birinin cesedi bulundu. Balıkçı oltasına takılan cesedin kimliği, Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak incelemenin ardından belirlenecek. ![]() İznik Gölü'nde 7 ay önce bindikleri küçük bir şişme botla balık tutmak için açılan ve daha sonra suya düşüp kaybolan Nevzat Can (25) ve Aydın Çil (23) tüm aramalara rağmen bulunamamıştı. Bugün gençlerden birinin cesedi balıkçı oltasına takıldı. Balıkçıların sudan çıkardığı ceset tanınmaz halde bulunurken, cesedin kayıp gençlerden hangisine ait olduğu Bursa Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsinin ardından belli olacak. Bulunan ceset, jandarma ekipleri tarafından İznik Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. :küs::küs::küs:
__________________ ... ![]() A reason to start over new, and the reason is you ... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 29-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 23
|
ben böyle haberleri okuyunca hep kendim aklıma geliyorum nasıl ölücem diye? hani oluyo ya filimlerde kadın ölürken böyle şekilden şekle giriyorr ayy .. ben sakin sesiz böyle kitabımı olurken falan neyse haber gerçekten çok ürkütücü
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |