![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 14-Mart-2008 Bulunduğu yer: kocaeli Yaş: 23
|
-------------------------------------------------------------------------------- OSAMA BİN LADİN'İ ASILMIŞ GİBİ GÖSTEREN E-POSTALAR GÖNDERİLMEKTEDİR. BU POSTAYI AÇTIĞINIZ ANDA BİLGİSAYARINIZ GÖÇECEKTİR... BU GÖÇÜĞÜN ONARIMI OLANAKSIZDIR! OSAMA BİN LADİN YAKALANDI VEYA OSAMA BİN LADEN ASILDI GİBİ BİR POSTA ALIRSANIZ, KESİNLİKLE EKLİ DOSYAYI AÇMAYINIZ. BU POSTA GENELLİKLE ABD VE İSRAİL'DE, VE ULAŞILABİLEN HERYERDE DOLAŞMAKTADIR. 'INVITATION' VEYA 'DAVETİYE' BAŞLIKLI EKİ OLAN HERHANGİ BİR DOSYAYIKESİNLİKLE AÇMAYIN C HARD DİSKİNİZİNİ TAMAMEN 'YAKAN' BİR OLİMPİYAT MEŞALESİNİ AÇAN BİR VİRÜS İÇERMEKTEDİR. BU VİRÜSÜN EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ BİLDİĞİNİZ, TANIDIĞINIZ, POSTA DAĞITIM LİSTESİNDE ADINIZ OLAN BİRİNDEN GELMEKTEDİR. CNN'İN EN KÖTÜ VİRÜS DİYE TANIMLADIĞI , MİCROSOFT'UN ŞİMDİYE KADAR BİLİNEN EN YIKICI OLARAK SINIFLANDIRDIĞI BİR VİRÜS İÇERMEKTEDİR.BU VİRÜS McAFEE TARAFINDAN KEŞFEDİLMİŞTİR VE HENÜZ ONARIMI YOKTUR. BU VİRÜS HARD DİSKİN SIFIR SEKTÖRÜNÜ GÖÇERTMEKTE VE ADRES LİSTESİNDEN KENDİNİ POSTALAMAKTADIR.LÜTFEN TÜM BİLDİKLERİNİZİ UYARIN... (ALINTIDIR) E-Posta yolu ile gelmiştir.
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 21-Kasım-2007 Bulunduğu yer: İstanbul
|
Hep böyle bi posta beklemişimdir,Mark Puntan adlı bi şahıs size bi posta göndericek,Angel kod adlı bi kullanıcıdan bi posta alıcaksınız diye ama bi türlü gelmedi kaç zamandır bekliyorum,bu bari gelsin yeter artık |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
| Alıntı:
![]() şulecim bana da geliyo böle kabul etmeyin diye şeler hangisini aklımda tutacamı şaşırdım nese saol paylaşım için
__________________ ![]() | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |