![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| ![]() Models.com adlı internet sitesinin yaptığı bir anket sonucuna göre Heidi Klum, Dünyanın En Seksi Mankeni seçildi. Bacaklarını 1 milyon dolara sigortalatan Alman model Heidi Klum, listede Tyra Banks, Kate Moss, Naomi Campbell gibi isimleri de geride bıraktı. Models.com En Seksi 25 Mankenin ilk 20’si: 1. Heidi Klum 2. Gisele Bundchen 3. Adriana Lima 4. Tyra Banks 5. Karolina Kurkova 6. Alessandra Ambrosio 7. Isabeli Fontana 8. Yamila Diaz-Rahi 9. Ana Beatriz Barros 10. Natalia Vodianova 11. Carolyn Murphy 12. Naomi Campbell 13. Noemie Lenoir 14. Marisa Miller 15. Fernanda Tavares 16. Daria Werbowy 17. Veronica Varekova 18. Kate Moss 19. Fernanda Motta 20. Josie Moran |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
erkekler nerde..... ben anlamam kardeşim çifte standart uyguluyounuz.... erkek mankenleride koyun şuraya... gülay sana hiç yakıştıramadım....
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
napayım onlar seçmezlerse kardeşimmmmmmmmmmmmmmmmmm | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| Alıntı:
bende katılıyorum kesinlikle eylüle ama şöyle yapalım gülaycım sen resimlerini koy biz memnuniyetle seçeriz:17::muhahaha: ben oyumu kullanırım onlar seçmiyolarsa biz aramızda seçeriz yaaaaaaaaaaaaa:17: | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |