![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
|
sizce mor ve ötesinin eurovisionda nasıl bi sonuç alır?şarkıyı nasıl buldunuz? bence türkiye etrafında düşünürsek güzel ama böle şarkıların kazanma ihtimali nerdeyse%0
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Trabzon Yaş: 26
|
Bence şarkı güzel. Yani for real kadar eğlenceli olsa belki gene ilk 5 için umut olurdu ama, gördüğüm kadarıyla "klipten" mor ve ötesinin sıkı bir show yapacağını düşünüyorum. bence genede ilk 8 de yer eder hatta 5inciliği kapabiliriz. çünkü klip gerçekten güzel oldu bence
__________________ Keep The Backstreet Boys Pride Aliveeeee!!!!!! http://www.pu-co.com/iletisim.html Adresini tıklayarak Purple Concerts e BSB ile ilgili temennilerimiz iletelim. Türkiye de bu işi yapabilecek en yeni ve en güçlü firma olması dışında gerçekten ilgilendiğimizi de gösterirsek sanırım sonuç alabiliriz. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
klip güzel de bende başarı kazanacağımızı sanmıorum zaten politika yarışıo müzik diil bunu herkes bilio ama türkçe sölemek mvö nin tercihi sonuçta saygı duyuyorum sevdiğim grup inşallah düşündüğüm gibi olmaz da tahir in dediği gibi ilk 5 e girerler...
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| bende ilk 5 e girmesini umuyorum ama serelimin dedği gibi müzik yarışmıyo bunu en çok geçen yıldan anladık zaten...mor ve ötesini çok sewerim inş. ii dereceyle gelirler artık.. ayrıca klip değişik ve güzel olmuş... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
|
bencede müzik yarışmıyo müzik yarışsaydı geçen sene birinci olurduk.şarkı ingilizce olsaydı çok daha ii olurdu yinede güzel. ben ii bi dereceyle geliceklerini pek sanmıyorum acıkcası ama inş. yanılırım .klipleri güzel ve değişikti yarışmada da bu tarz değişik bi gösteri sunarlarsa ii olur. kalbimden geçen 1. olmaları inş. olurlar yada ilk 5e girerler
|
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
ben anlamıyom ya. diyolarki şarkının amacı mesaj vermek siz tükçe şarkıyla ancak türklere mesaj verirsiniz. şarkının ingilizce olması gerekiyo. geçen sene sırbistan kendi diliyle söyleyerek kazandı düşüncesiyle giriyolar bunlar yarışmaya. off yaa içim içimi kemiriyo. bu şarkı niye ingilizce değlll... kendi kafalarına göre iş yapıyolar hiç bana sormuyolar.
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |