![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| ![]() Şarkıcı Hadise, 2009'un ilk dakikalarında, TRT ekranlarında, Eurovision şarkısını ilk kez seslendirdı. Türkiye, yeni yıla Hadise ile "merhaba" dedi. Hadise, 2009 Eurovision şarkısını ilk kez yılbaşında seslendirdi. Yılbaşı gecesi için yine iddialı bir program hazırlayan TRT, yeni yıl coşkusunu, 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Hadise ile yaşattı. Özel gecede Hadise'nin coşkusuna, özel dans ekibi de renk kattı. şarkımız aşağıda; Düm Tek Tek |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| şarkı çok gzl bence ..bikere müziğin ritmi gzl uyuşuk diil ikincisi eski çıkanlar gibi sarkıda ara ara türkçe söz kullanıp rezillik yapmamış çok ii olmuş ..şarkının ing. olması çok ii olmuş herkesin şarkıyı anlıyabılmesi için sonuçta ing. evrensel bi dil ..bunun dışında hadise'yi seçmeleri çok ii olmuş çünkü ing. şarkıları ii söylüyo .. eurovision bu yılda siyasete dayalı olmassa ilk 5 garanti hatta daha ii bi sonuçla bile türkiyeye dönebilir |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Ekim-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
|
hakkaten şarkının ritmi çok güzel,ben çok beğendim valla.Sertabın şarkısını dinlediğim anda tüylerim diken diken olmuştu ve o birinci olmuştu.bu şarkıyı dinleyince de tüylerim diken diken oldu.bence büyük ihtimalle birinci olur.
|
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| bence eurovision için çok uygun bi şarkı. hareketli ve ingilizce olması çok iyi zaten. bide bunu görsel şovla sunarsa ilk 3te olmamız garantidir tabi eurovison öncesi diğer ülkelere tanıtım da çok önemli. ki hadise bunu en iyi şekilde yapabilir. uzun zamandır bu kadar umutlanmamıştım eurovison dan ![]()
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Niğde'de :) Yaş: 18
| erkek milleti değil mi ![]() ![]() şarkı güzele benziyor . güzel bir sahne performansı ile çok güzel dereceler bizi bekleyebilir. :w00t:
__________________ ... ![]() A reason to start over new, and the reason is you ... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |