![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| Ulkemize ve Izmirimize destek olalım… Su anda Italyan Ticaret Odası ve Milano Belediyesi öncülüğünde Yaklasık 1.2 milyon Italyan BIE karar delegelerinin en onemli kriterlerinden olan aday ulke halkının organizasyona olan ilgisinin önemini bildiğinden Expo hakkında imza kampanyalarına destek oldular veya Expo ile ilgili internet sitelerine uye oldular… Izmir'in halk destegi ise su anda 84 bin kadar bunu 31 Mart 2008 olan final tarihine kadar milyonlara cıkarıp Expo gibi büyük bir organizasyonu Ulkemize getirelim… izmir kazanırsa 2015 yılına kadar 20 milyar dolarlık yatırım yapılacak 30-40 milyon turistin izmiri ziyaret edeceği belirtiliyor izmirin kazanması için bir oyda sen kullan ve bütün tanıdıklarına bu maili ulaştır siteye girdikten sonra izmiri işaretleyin ve vote yazısını tıklayın… www.infoexpo2015.com arkadaşlar İzmir'imize oy verelim..Expo2015 İzmir'de olmalı!! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
benim gibi EXPO'yu ilk kez duyan vardır belki. expo şuymuş; ULUSLARARASI Sergiler Bürosu (BIE) tarafından 150 yılı aşkın süredir düzenlenen Exposition Fuarı, kısa adıyla "EXPO" olarak biliniyor. Bu fuarda ülkelerin kültür, tarih ve sahip oldukları farklı ürünler sergileniyor. 5 yılda bir düzenlenen EXPO; en az 3, en çok 6 ay sürüyor. oy atmayı unutmayalım
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| yaaaa izmirim güzeldir beee..demeyin ölee ama belki istanbul luysanız olabilir;çünkü burdakilerinde istanbul'a karşı bi gıcıklıkları var..şahsen benimki gıcıklık değil ama bi kere gittim gezdim gördüm pek kanım almadı çok beğenmedim bu yani!!ama izmir'den oylarınızı esirgemeyin..hayırlısıyla yaklaşık 1ay sonra açıklanıyor..hadi bakalım |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |