![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
İnternet devi Google, Earth adlı dünya haritasıyla uzaydan sokaklara kadar yakın plana inerek dünyaya bakmamızı sağlayan programının ardından bu kez Sky adlı yeni bir programla gözlerimizi yıldızlara çeviriyor. Google, “sanal teleskop” niteliğindeki programla sunulacak olan bu yeni hizmetin, uzay hakkında bilgi edinmeye yönelik bir oyun alanı gibi olacağını duyurdu. Sky ile internet kullanıcılarının, yaklaşık 100 milyon yıldız ve 200 milyon galaksiye bakacağı kaydediliyor. Haziran 2005 yılında kullanıma sunulan Google Earth programının şu ana kadar 250 milyondan fazla indirildiği belirtiliyor. 13 dilde sunulacak Sky hizmetine ulaşabilmek için, Google Earth programının son versiyonuna sahip olmak gerekiyor
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #2 (permalink) |
|
google o kadar gelişti ki artık yakında polisler aramayı google dan yapıcaklar ![]() ![]() ![]() puhahahahahaaaaa (+18 siteye giren küçük yaş çocuk internette polise yakalanır) polis- napıyosun lan burda çocuk- abiii şeyyy ben arkadaşı bekliyorum polis- çık burdan yaşın kaç başın kaç almıyım ayağımın altına çocuk- pardon abi hemen abi.... puhahahahaaa D![]() ![]() ![]()
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| Alıntı:
kime? ne zaman? neden? ben uzaylı değilim yaaaa
__________________ ![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| o da doğruu... geçen gece mamiii mamiii diye bağırdık o kadar gelmedin bizde şüphelendik seni uzaylılar kaçırdı diye... demek doğruymuş korkularının nedeni bu demek... vah mamicimmm üzüldüm bak şimdi
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |