![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
| Harry Potter’ın oyuncuları İstanbul’a geliyor J.K. Rowling’in çok satan çocuk kitabından (-Kİ OKURLARININ YAŞ ORTALAMASI 35 OLARAK AÇIKLANDI-) uyarlanan “Harry Potter” serisinin yeni filmi “Zümrüdü Anka Yoldaşlığı”nın 3 oyuncusu, 7 Ağustosta İstanbul’da gerçekleştirilecek Türkiye galasına katılacak. İSTANBUL - Filmin yapımcısı Warner Bros. Pictures’ın Türkiye temsilciliğinden alınan bilgiye göre, Harry Potter serisinin beşincisi olan filmin Türkiye galası, Kanyon Alışveriş Merkezi’nin Cinebonus sinemalarında yapılacak. David Yates’in yönettiği filmde, Harry Potter’in ilk aşkı “Cho Chang”ı oynayan Katie Leung ile yaramaz ikizler “Fred” ve “George Weasley”i canlandıran Oliver ve James Phelps de galada hazır bulunacak Galanın ardından tüm Türkiye’de 10 Ağustosta vizyona girecek olan serinin son filminin konusu ise şöyle: “Harry, beşinci öğretim yılı için Hogwarts’a döndüğünde, büyücü camiasının büyük çoğunluğunun, onun kötü Lord Voltemort’la karşılaştığı gerçeğinin bir yalan olduğuna inandırıldıklarını görür ve onuru kırılır. Daha da kötüsü, Sihir Bakanı Cornelius Fudge, yeni bir ‘Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Öğretmeni’ atamıştır; iki yüzlü Profesör Dolores Umbridge. Ama Profesör Umbridge’in bakanlık onaylı ‘savunma sihri’ dersleri, genç büyücüleri kendilerini tehdit eden karanlık güçlere karşı hazırlıksız ve savunmasız bırakır. Bunun üzerine, arkadaşları Hermione ve Ron’un teşvikiyle Harry dizginleri eline almaya ikna olur.” Filmin başrollerini Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Warwick Davis, Ralph Fiennes, Michael Gambon, Brendan Gleeson, Richard Griffiths, Jason Isaacs, Gary Oldman, Alan Rickman, Fiona Shaw, Maggie Smith, Imelda Staunton, David Thewlis, Emma Thompson ve Julie Walters paylaşıyor. NTVMSNBC Koskocaman bir not: Seda, İkizler senin için geliyor...
__________________ ...acımasızım. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
|
gelmişler bileee ![]() ![]() İSTANBUL - Filmde Harry Potter’in ilk aşkı “Cho Chang”ı oynayan Katie Leung ile yaramaz ikizler “Fred” ve “George Weasley”i canlandıran Oliver ve James Phelps adlı oyuncular, filmin Türkiye galasına katılmak için İstanbul’a geldi. Türkiye’ye ilk kez geldiğini belirten Kaie Leung, burada bulunmaktan çok mutlu olduğunu söyledi Tüm dünyada 10 Ağustosta vizyona girecek Harry Potter serisinin beşincisi olan filmin Türkiye galası, Kanyon Alışveriş Merkezi’nin Cinebonus sinemalarında yapılacak. haberin videosu; http://www.ntvmsnbc.com/modules/habe...28&cbQuality=1
| | |
| | #6 (permalink) |
|
ne figuranı canım yaa sende bak ikizler var cha var aaa... onlarda bişi ![]() her ne kadar bağımlısı olduğum dönemleri atlatmış olsamda yine de heyecan verici birşey bu
| | |
| | #7 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
pelin batu diye bi aktrist(öyleydi heralde,tiyatrocu da olabilir) var hani, o televizyonda bi programda şey dedi, 'filmleri güzel,beğenerek izliyorum ama bence kitapları zaman kaybı' bende zevkle katıldım tabi arkadaşa..hehe onca okuduğun kitap bi zaman kaybıydı gülcan..yazıııkk..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #9 (permalink) |
|
ASLAAAAAAAAAAAAAAAAA(bak bağırıyorum) zaman kaybı değildi, olamazda, yedinciyi de ilk geldiği gün alacağım ve koleksiyonum tamamlanacak. ha burdan seriyi tamamlamak için alacağım fikrine kapılma, kesinlikle bunun için değil. Şu da var ben hiçbir harry potter filmi için, çok başarılı demem -ki değillerde zaten. hele de felsefe taşı facia. kitapları bir şaheser olarak değerlendiriyorum. ama bak şu da var; Rowling bi söyleşisinde şuna benzer bir cümle kurmuştu; ''ben insanlara şarap değil su sunuyorum, insanlar suyu daha çok tüketiyor.'' hah işte buradan yola çıkarak insanlar çok farklı fikirlere kapılabiliyor. Ama ben, bir Harry Potter kitabını bile okumammış olan bir insanın, kitapları hakkında iyi ya da kötü yorumlarda bulunmasını doğru bulmuyorum.
| | |
| | #10 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
yorumu yapan ben değilim canım,bahsettiğim kişi,farkındaysan şimdiye kadar da bi yorumda bulunmamıştım,zaten hepsi bi espriden ibaretti bu kadar ciddiye alıcaaanı sanmamıştım..kaldı ki ben yemek tarifi de olsa, magazin dergisi de olsa,charles dickens da olsa her kaynaktan birşeyler öğrenilebileceğini savunuyorum..çünkü ancak okudukça neyin okumaya değer olup olmadığını anlayabilirsin..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |