![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
Hayden Panettiere ve Milo Ventimiglia;elele Los Angeles’ta alışveriş yapıyorlar. Geçmişte binlerce kez birlikte olduklarını inkar eden çift, birkaç kez de samimi pozlarda görüntülenmişlerdi. Fakat ilk defa bu kadar açık ve seçik bir aşk yansıyor objektiflere… Milo huzursuz, Hayden her an kaçacakmış gibi ![]() En son ise sinema çıkışı el ele görülen çift bu ilişki hakkında hiç bir açıklama yapmadı!!!! zaten belliydi aşk yaşadıkları niye inkar ediolar bi türlü anlamış diilim ben çok yakıştırıorum ikisini de ama yinede milo daha iyilerine layık :wub: ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
ponpon kızla kahramanın aşkı nie yakıştıramıosunuz ki arkadaşlar :haha: gerçekten çok saçma bi aşk:6: ama bana göre yakışıolar peterim kahramanım benim :wub: o ne yapsa yeridir :wub: yakında bitecek olan bi uyduruk birliktelik için söliceklerim bunlar |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
bu rihanna nın josh hartnett'la olması gibi bir şey.... (ama josh durumu beni çok kahrediyor) bence yakışıp yakışmadıkalrı pek anlaşılmıyor neye göre ime göre gibi bir şey... ama rihanna ile josh cidden yakışmamış.... josh ımı geri verin..... ![]() ![]()
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |