![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| ![]() Tom Cruise ve Katie Holmes, JLO ve Marc Anthony'nin yeni doğan ikizleri için 200000 dolara mal olacak "Dünyaya Hoş Geldiniz" partisi yapmaya hazırlanıyorlar. Son zamanlarda Hollywood'da düzenlenen büyük partiler arasında yerini olacak olan "Dünyaya Hoş Geldiniz", David - Victoria Beckham, John Travolta, Eva Longoria gibi ünlüleri ağırlayacak. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
allahım yaaaa... benim tom amcama ne ki onların dünyaya hoş gelip gelmediği.... suri nin uçuk fiyatlı kıyafetleri zaten parasını bitirecek adamın birde kalkmış elin çocuğuna parti veriyor.... töbe töbeeeeeee.... tom beni sinirlendirme....:angry:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| bencede aman paraları var zaten bu dünyada yaşıyolar ne yaşıyorlarsa yapsınlar canım resimlerini koyarsınız artıkın ama ben şekillerini çok merak ediyorum kime benziyolar acep |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |