![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 18-Ocak-2008 Bulunduğu yer: Istanbul
| ![]() ![]() ![]() Bu konuda forum halkı neler düşünüyor çok merak ediyorum.Ayrıca şimdi o ayakkabılar 10bin dolara satışa çıkmış! Bence değeri daha fazladır
__________________ ------------------------------------------ ------------------------------------------ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
200'den fazla da avukat adam ı ücretsiz savunmak için başvuru yapmış, 1. ayakkabıdan süper kaçtı , bush'un son show u herhalde bu da bir daha görmemek dileği ile defol bush demeden kendimi alamıyorum
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
ilk izlediğimde 'bush'un refleksleri de iyiymiş' şeklindeydi, hakikaten de iyi kurtarıyor hani.. ama hislerimize tercüman olan muhabiri unutmamak gerek, helal olsun diyorum.. ömrü pahasına olsa da (büyük ihtimalle hapislerde çürüyecektir nitekim) milletinin onurunu kısmen de olsa kurtarmıştır..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 18-Ocak-2008 Bulunduğu yer: Istanbul
| Batılılar sorucaklardır:'It was funny but Why shoe??' 'Sen ve bayrağın ayaklar altındasınız!' diyen bir anlam taşıyor bu aslında ama.. Onlar bunun altında yatan o ince mesajı algılayamayacak kadar pişkin olduklarından yanlızca John Stewart'ın dilinde sakız olacak bir eğlence gibi gelecektir onlara.
__________________ ------------------------------------------ ------------------------------------------ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| ben olsam ayakkabı değilde balon alır içine su koyar şişirir öle atardım ıskalasa bile üstüne gelirdi bi şekilde diye düşündüm pis savaş yanlısı bush aynen can'ında dediği gibi bi daha görmemek üzere defoooll get :hıhh: o muhabire gelince 200 avukat süper inş. kurtulur bir an önce |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 23-Şubat-2008 Bulunduğu yer: aNkARa Yaş: 20
| muhabir daha salondayken dayak yemeye başlamıştı umarım fazla acı çekmeden kurtulur. benim yorumuma gelince,haberi izlediğimde çok mutlu oldum ve gülmekten kendimi alamadım ![]() ![]() ama ne yaparsınız ki kötüye bi şey olmuyor iyi kaçtı Bush ayakkabıdan. ama canı acımamış olsa da gerçekten ayaklar altına alıncak bir durum bir çok insan da zaten ıskalamış bile olsa bu haberle dalga geçip duruyo... ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Ama öyle demeyin Bush uma adamne güsel yırtmış bu ne çeviklik bu ne kaçış Bushh Hayatın tabe kıvırmakla kaçmakla geçtiği için bi ayakkabıdan mı kaçamican di mi : Bu adam olmasaydı ben kimden hıncımı çıkarıcam vallaa Sefiom seni Bush en yakın zamanda Avcıların hedefi olasın e mi
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |