![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
|
Amerika'da yayımlanan "Travel and Leisures" gazetesi okuyucularına ziyaret etmeleri için en iyi 10 şehri seçti. İstanbul bu 10 şehir arasında 8. oldu. Gazetenin tavsiyesinde ilk sırayı İtalya'nın antik şehri Floransa aldı. Sıralama şu şekilde gerçekleşti: 1. Floransa, 2. Buenos Aires, 3. Bangkok, 4. Roma, 5. Sidney, 6. New York, 7. Udaipur (Hindistan), 8. İstanbul, 9. San Francisco, 10. Kap Staden (Güney Afrika)"
__________________ ...acımasızım. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
| Alıntı:
tanıtım, reklam, iyi izlenim... bunlar çok önemli meseleler tabi... biz hala aşamadık o ayrı bir konu
__________________ ...acımasızım. | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
hisdistan neresini tanıtmış ki anlamadım ben onu... aman neyse doğrudur türklük açısından tabikide birinci olsunda... ben istanbulu sevmiyorum yaaa...
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Alıntı:
aman yarabbim, taş yağacak başımıza taş...
__________________ ...acımasızım. | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
yok canım yaa ben oldum olası sevmem orayı hiç güzel anılarım yok(tek tük hariç) ama tabikide böyle bir sıralamada en üstte olsun isterdim.
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
ben de sevmiyorum istanbul'u.. öve öve bitiremeyenleri de anlıyamıyorum.. güzel olmasına güzel hatta ilk 3'e de kesin girer. ama yaşanılacak şehir değil burası. paran varsa yaşayacağın en gusel şehir |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
|
dua edin bence istanbuldan kötü yerlerde var mesele antalyanın manavgat ilçesi turizim şehri olduğu için çok pahalı ama yinede ben çok ama çok seviyom.tatile gitmek istiyenler için tavsiye ederim.
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |