![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Japonya’daki tuvalet üreticileri, birbirleriyle rekabet edebilmek için ilginç fikirler üretiyor. İnternette yayınlanan habere göre, Matsushita firması, Şubat ayında, vücuttaki yağları ölçen bir tuvalet üretti. Matsushita firmasının rakibi Inax şirketi, Nisan ayında, kullanıcısını alıcılar sayesinde tanıyan, müzikle karşılayan ve karanlıkta ışıldayan tuvalet modelini piyasaya sundu. Bunun üzerine, Haziran ayında Toto şirketi, idrardaki şeker oranını ölçen bir tuvalet geliştirdi. Matsushita şirketi, daha sonra 3 bin dolara satılan, programlanabilir ısınan bir tuvalet üretti. Japonya’da her iki evin birindeki tuvalette “Jet Sprey” ismi verilen bir sistemin bulunduğu kaydedilen haberde, bu spreyin masaj yaptığı belirtildi. bunlar manyak yaa walla bi bu kaldıydı icat etmedikleri |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Trabzon Yaş: 26
|
Sanırım el atılacak önemli bir nokta seçmişler. Sanıyorsam kitap okumak artık fayda getirmiyor. Masaj, idrar ölçümü, mr, check up filan da olabilir aynı anda. ömrümüzün 3 yılını tuvalette geçirdiğimzi düşünüldüğünde. Bunların yanında ışıklı tuvalet iyi fikir cazip bir yer imkanı sağlıyor. Assolist havası. havai fişekler. oturunca alkışlakma sesi. Bir de mikrofon çıkıyor. Arkada karaoke. İstediğin zaman alafranga istersen alaturka anında. Kalkarken bravo bravo sesleri. egosunu tatmin etmek isteyenler için. "Kahretsin Tuvalette bile başarılıyım" !!!!
__________________ Keep The Backstreet Boys Pride Aliveeeee!!!!!! http://www.pu-co.com/iletisim.html Adresini tıklayarak Purple Concerts e BSB ile ilgili temennilerimiz iletelim. Türkiye de bu işi yapabilecek en yeni ve en güçlü firma olması dışında gerçekten ilgilendiğimizi de gösterirsek sanırım sonuç alabiliriz. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
| Alıntı:
:haha: Bir de çok darıldım Caponlara.Ya şekeri vs. ölçen tuvalet benim hayalimdi Neyse demekki kısmet onlaraymış :6: | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 10-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 21
|
adamlar da sıkıldı heralde önemli buluşlardan ki böyle saçma sapan şeylerle uğraşıyolar. dünyayı biz mı kurtarıcaz düşüncesi de sarmış olabilir japonları ya da adamlar konfora büyük önem veriyolar bence
|
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
japon işi diyorum başkada bişey demiyorumm.. japon milleti değilmi aman aman... bu japonlara söyleyecek söz bulamıyorum. yani valla klavyeye baka kaldım ne yazsam diye..
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |