![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Gürcistan Ordusu'nun Güney Osetya'ya girmesiyle birlikte başlayan gerginlik savaşa dönüştü. Rusya havadan ve karadan Gürcistan'a girdi. Rus Uçakları Gürcistan'ın Başkenti Tiflis üzerinde uçarak bazı hava üstlerini bombaladı. CNN İnternationele konuşan Gürcistan Devlet Başkanı Mihail Saakaşvili, "Rusya, bizim topraklarımızda bize karşı savaş halinde" dedi. Saakaşvili, "Amerika'nın Gürcistan'a yardım etmesinin ABD'nin yararına olduğunu söyleyerek ABD'den açıkça yardım talep etti. Saakaşvili, Rus uçaklarının bombardımanı sonucunda elektrik kesintisinin meydana geldiğini de açıklayarak Türkiye'den Gürcistan'a elektirik vermesi talebinde bulundu. 10 RUS ASKERİ ÖLDÜ Rusya Savunma Bakanı Lavrov, Rus televizyonlarına yaptığı açıklamada, Gürcistan'ın Güney Osetya'daki köylerde etnik temizlik yaptığını öne sürdü ve çok sayıda kişinin mülteci durumuna düştüğünü söyledi. Rusya Savunma Bakanlığı, Gürcistan'ın ayrılıkçı bölgesi Güney Osetya'daki Gürcü saldırısında 10'dan fazla Rus barış gücü askerinin öldüğünü bildirdi. 4 SAVAŞ UÇAĞI DÜŞÜRÜLDÜ Gürcücistan Ordusu'nun Güney Osetya'nın başkenti Tshinvali'ye girmesinin ardından Rus Ordusu da karadan ve havadan Gürcistan'a girdi. Rus Zırhlı Birliklerine bağlı 150 tank Güney Osetya'nın başkentine doğru ilerlerken, Rus Hava Kuvvetleri'ne bağlık savaş uçakları da Tiflis yakınlarındaki bazı hava üstlerini bombaladığı bildirildi. Son alınan haberlere göre binlerce sivil hayatını kaybetti
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 18-Ocak-2008 Bulunduğu yer: Istanbul
|
binlerce sivil mi??..inanamıyorum yaa! medeniyetler topluluğu avrupa birliğinin halini görüyosunuz işte. bir yandan Olimpiyatlarda barış mesajları verirken, öbür tarafta savaş başlatıyolar..
__________________ ------------------------------------------ ------------------------------------------ |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
|
Gürcistan da neyine güvenip savaş ilan etti anlamış değilim.Başkentte girdi girecekler.Altında başka bir iş varmış gibi geldi bana ama neyse.12 güne kalmaz savaş bitecek ama verdiği acılar dinecek mi acaba? Ayrıca olimpiyatlarda barış mesajlarının verildiğini sanmıyorum.Tibetlerle doğu Türkistan ve diğerlerinin hali belli.İnsanlar neden hep çıkarlarını gözetir ki...
__________________ ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: ABD, Kadikoy Yaş: 28
|
Gurcistan biseyine guvenmemistir, biseylerin gazina gelmistir ...
__________________ 7x24 Müzik : http://7x24music.blogspot.com |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |