![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 21-Kasım-2007 Bulunduğu yer: İsTaNBuL Yaş: 30
| Kanada’nın Toronto Western Hastanesi’nde çalışan bilim adamları tıp tarihinde belki de çığır açacak bir buluşa ‘kazara’ imza attı. Bilim adamları, yeni keşfin hikayesini şöyle anlattı: 50 yaşında ve obeziteden bir türlü kurtulamayan hastanın Hipotolamus bölgesini elektrodlar yardımıyla uyardık. Deney sonunda hasta, 30 yıl önce yaşadığı bir olayı bile tüm ayrıntılarıyla hatırmalaya başladı. 20’li yaşlarda gittiği partilerdeki kız arkadaşlarını, neler konuşulduğunu, kimlerin neler giydiğini sanki biraz önce yaşamış gibi anlattı. 3 hafta boyunca deneye devam ettik. Hafıza ve öğrenme yeteneği inanılmaz derecede gelişti. Ancak, elektrodların şiddeti artırılınca fotoğrafik hafıza birden yok oluyor. Tıp dünyasında insan hayatını tehdit eden pek çok hastalık, tedavisi bunun gibi şans eseri ve beklenmedik bir tesadüf sonucu bulundu. Bu buluşla, Alzheimer hastalığı artık tarihe karışabilir..
__________________ LOVES THE FUNERAL OF HEARTS...! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| evet ya bugun haberlerde dinledim bende. cidden ilginç. sınavlardan önce banada yapsalar iyi olur. çalıştığım yerleri unutuyom (bikere okursan unutursun tabi :muhahaha
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Evet sınavda yapma fikri çok mantıklı özellikle kabusum tarihten iyi alırım ![]() ![]() Hakkaten süper bir buluş kazara olması da çok ilginç... hipotalamus iç organların kontrol merkezidir...: [şu anda aklımda kalan tek şey bu zaten haa bi de tokluk açlık su dengesini falan ayarlıyor bilginize ]
|
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Bak bu aklıma gelmem,şti dur bi düşüneyim az çok biliyorum hipotalamusun yerini:muhahaha: biraz içeride ama olsun sorun yok :muhahaha: Bi problem olursa hipotalamus alınır...Sonsuza dek uyku hali görülür bi problem olmaz |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| ii güzel hoşta bunun zararlarıda var yani..hiç hatırlamak istemediinz rezil bi durumunuzu şahit olan herkes hatırlıcak mesela..ama sınavlarda çok işe yarar özellikle öss için harika bşey!! |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| Alıntı:
neyse konuya gelelim süper bişey banada yapsınlar benimde işime yarar elbet orası gizli:17: | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
ezber yapmayın unutmazsınız hayret bişi..olmadı kopya çekin.. adamlar çığır açıyo bunlar sınavları düşünüyo be
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| ben acayippp derecede ezberciyimdir...bi kere okuyup anlamak yerine ezberlemeyi tercih ediyodum..artık sadece okuyorum kazara bi buluş ama süper bi buluşş çünkü annanemde gitgide başlıyo herşeyi untmaya |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |