![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
| ![]() Yazın sıcaklığının 40 derecenin üzerinde seyrettiği Las Vegas’da palmiye ağaçları beyaz örtüyle kaplanırken kente gelenler, karla kaplı ünlü “Las Vegas’a Hoşgeldiniz” panosunun önünde hatıra fotoğrafı çektirmek için yarıştılar. LAS VEGAS - ABD’de Nevada çölünün ortasında yer alan kumar kenti Las Vegas’ta 10 cm’ye ulaşan ve meteorolojik açıdan tarihi bir olay olan kar yağışı kentin uluslararası havaalanının kapanmasına neden oldu. Yerel yetkililer, 30 yılı aşkın süredir ilk defa görülen şiddetli kar yağışı nedeniyle dün okullar kapatılırken, kenti Los Angeles’a bağlayan otoyolda da ulaşımın sağlanamadığını belirttiler. Güneşin yavaş yavaş yüzünü göstermeye başladığını ve yağışın kesildiğini belirten yetkililer, kar yağışının uluslararası havaalanının bir süreliğine kapatılmasına neden olduğu Las Vegas’ın etrafındaki dağlık kesimde kar yüksekliğinin 30 cm’e ulaştığını kaydettiler. ![]() (geçen hafta yağdı kar ama ben kar hasretiyle yandığım için bari konu açayım dedim...)
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| las vegas'a bile kar yağdı izmir'de hala tık yok )
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
hay ugg larınız batsın be, ne çizmeymiş arkadaş.. abartmıyorum, çalıştığım mağazaya gelen dört kızdan üçünde var.. biraz farklı olun ya, farklı olmak için de bir şeyler yapmanıza gerek yok, aynı olmayın yeter.. nil aklını başına topla kızım, devir kriz devri..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
şimdi şöyle bir bakayım dedim de, fiyatları 500 ytl üzerindeymiş, hem de yurtdışında 50-60 dolara alıcı bulabiliyorken.. hmy: hayır ömrü de en fazla 4 ay, seneye demode olacaklar yazık.. ne olacak bu tikkylerin hali?..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |