![]() |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
|
Paris Hilton ve sevgilisi Benji Madden, etraflarını saran paparazzilerden kaçmaya çalışırlarken, Hilton'ın ayağı takıldı ve merdivenlerden düştü. Çenesinin üzerine düşen Hilton bir süre yerden kalkamadı. Daha sonra peşinden gelen magazin ordusuna çenesini göstermemek için eliyle çenesini kapattı. ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
|
valla ben hiç üzülmemiştim hatta koptum gülmekten ama siz böyle konuştukça üzülmeye başladım.ama yok üzülmüyorum ben düşsem kendi halimede gülerim zararsız her düşüş komiktir sonuçta en azından bence oyle ama cenesinin üstüne düşmesi(:haha kötü olmuş tabi sonuçta o kadar gazetecinin önünde düşmüş (:haha ne diyim yazık olmuş (:haha |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| ama demi yaw o kdr yaptığı saçmalıklara az bile bence ne diye acıym zaten kadın istediği gibi yaşıyo..ama bende fenayımdır o doğru bak,ahım tutar çok fena ![]() ona göre dikkat edin,dermişim |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
| Alıntı:
şaka bir yana gerizekalı gebersede üzülmem ben. onun ne şey olduğu zaten belli gösteriş olsun diye düşmediği ne malum bir onu yapmamıştı zaten gerizekalı....:6:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |