![]() |
| | #171 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 23-Şubat-2008 Bulunduğu yer: aNkARa Yaş: 20
| Yalnız son bi söz hakkı olarak belirtmeliyim ki; boykot propagandası yapmak için bu forumda oldugumu hiç sanmıyorum.Konu açılmişken fikirlerimi söylemenin neden bu kadar tepki çektiğini de anlamadım. Boykotla ne anlaşılıyor bilmiyorum ama yapılacak olan sadece hayatımızdan bir siyonist ürünü çıkarmak.O olmadan yaşayabileceğimiz bi siyonist ürününü! Eger boykottan anladığımız bi ayrım bi ırkçılık olcaksa o zaman bu benim desteklediğim bi hareket olamaz zaten . |
| | |
| | #172 (permalink) | |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 31-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
| Alıntı:
burası sadece müzikle ilgili bir forumsa eğer ozaman "Türkiye'den gündem ve yorumlar" diye bir bölüm de olmayacak.eğer konu olsun ama yorum yapılmasın istiyorsanız yorum butonunu koymayacaksınız.bu ne ya anlamadım gitti.aynı istibdat dönemi gibi herşeye sansür var sitede.herkes düşüncelerini aşırıya kaçmadan karşısındakine zarar vermeden söyleyebilir.zaten gördüğüm kadarıyla bu konu başlığı altında herkes düşüncelerini samimi bir şekilde aşırıya kaçmadan dile getirmiş.sitedeki sorun ne anlamıyorum. | |
| | |
| | #173 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Yalnızca forumda BU KONU hakkında hassas kişiler olduğunu söyledik. Türkiye ve Dünya ile ilgili pek çok konuda yorum yapın. kimse yapılmasın demiyor. Ama galatasaray fener muhabbeti gibi tıpkı forumda bu konularda hassas olanlar var. Boykot edin tamam ama basında gördüğünüz her habere körü körüne inanmayın. herşeyin hükümetin oyunu , çıkar çatışması olmadığını kim nerden biliyor. devam eden günlerde israil ve filistinin neler yaptıklarına bakın. Sayın başbakanımız bir seneyi "one minute" ile geçirdi. tam popüleritesi düşmüşken yeni bir İsrail krizi patlak verdi. bunları düşünün.
__________________ ![]() ![]() ![]() Konu SiBeRia tarafından (09-Haziran-2010 Saat 17:32 ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #175 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| konu kapanmıştı zaten. gördüğün gibi en son 9 haziranda yazılmış. ve bi daha kimse de bişey dememiş.
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |