![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
|
BSB Türkiye olarak ülkemize yapılan hain terörist saldırılarını lanetliyoruz. Umarım kısa sürede gerekli cevabı verir, Irak'a gireriz. Bugünde 12 şehit verdik. Herkesin başı sağolsun. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| bütün şehit ailelerin başı sağolsunn yeter artık bunları yaptıklarıı yaaa..gerçekten 2 gün sonra manavgatıı televizyonda özellikle beni görürseniz hiçç şaşmayınnn..bu kadarı yeter yaaa 12 daha şehidimizi verdikk...bide 13 askerde(yanlış bilmiyosam)kayıpp daha yaralıları söylemiyorumm bilee![]() ayrıca murat konu için gerçekten çok teşekürrlerr...... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 25-Haziran-2007 Yaş: 29
|
Özerk devlet mantığıyla bir toplum özgürlüğünü savunamaz.Tezkere kabul edildi ama haala çıt yok. amerka gibi eş güdüm ülkelerin rızasını almamız gerekiyo.. silahı o köpeklere onlar veriyo bizde savaşmak için onların izinlerini bekliyoruz. Atam kalk uyan şu ülkeye milli bilinci tekrar göster!..
__________________ XXXXXXXXTanrıyı Güldürmek İstiyorsan,Ona Projelerinden bahset!..XXXXXXXXX |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
utku son yazdığın cümleyi haberleri izlerken aklımdan geçirdim biliyor musun... ![]() bir günde yaaa düşünsenize 12 asker şehit, 16 asker ağır yaralı ve 10 asker kayıp, ayrıca sibvil düğün konvoyuna da mayın saldırısı... bu nasıl bir şeydir anlamıyorum ben... dün geceden beri de bizim topcularımız bombalıyorlar 32 terorist öldürülmüş.... ya bu millet papaz öldürüldüğünde hristiyan oldu, hrant öldürüldiğinde ermeni oldu, bizim o kadar askerimiz her gün ölüyor ben türk olan birini görmedim... akşam haberlerde izlerken gözyaşlarımı tutamadım ağladım çok kötü oldum.. askerlerden bir tanesinin sadece 7 günü kalmış teskereye ve o 4 aydır hiç ailesiyle görüşmemiş... yazık değil mi bu evlatlarına ailelerin insanların ülkenin... kendi çıkarkarı için kendi insanını bile düşünmeyen bir ülkenin keyfini beklemeye mecburuz... lanet olsun lanet olsun lanet olsun....
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| Alıntı:
:angry:Basımızdakıler tavız vermeseydı bukadar coktan ıslerı bıtmıstı o haysıyetsız,kısılıksız terorıstlerın:angry: | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
|
sorun yönetimde. ona buna bakıp çekinip giremiyosan eğer sen ırak'a demekki ne bağımsızsın, ne de ordunun yönetimi elinde. amerika ikiz kulelerden sonra teröristleri avlamak için nasıl geldiyse hemen, filistin israil askerlerini öldürdüğünde israil nasıl karşılık verip girdiyse hemen, bizimde hemen girmemiz gerek(ti). eğer girmeyipde abd şu bu beklersen ne senin gücünü sallayan olur, ne sözün geçer herhangi platformda. papaz öldürüldüğünde hristiyan olan, hrant öldürüldüğünde ermeni olan kesimin türklükten çıktığı yada gerçekten öyle olduğu gibi sapkın düşünceler, bu yapılan katliamlara karşı çıkanlarında bu terör olaylarına tepkisiz olduğunu söylemek faşistliktir, ırkçılıktır. bu 3 olay birbirinden farklı şeyler. ortada bir terör var ve yapılması gereken diğer ülkeler gibi terörü bitirmek için düzenlenecek operasyon. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
ben örnek verirken abd yi kastetmiştim çonk onlar türk olmadılar diyerektwen. adamların bir şeyi umursadığı yok anlıyor musun... bizler nasıl lanetleyip herşey için sokağa dökülüyoruz bizden olsun olmasın. onlar böyle bir şey yapmadıkları gibi bizim sınır ötesi harekatımızı da engelliyorlar... iş terörü lanetliyoruz acınızı paylaşıyoruz la bitmiyor işte.
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
Aynen oyle nıye onun bunun ıstegı olsun dıye bekledık kı yetmemısmıydı dıger sehıtlerımız ama bu yonetımdekıler oldukca bayagı ısler olur soyle kalkıp ben gırıyorum hıc kımsede karısamaz dıyıcek bızım onlara degılde onların bıze bagımlı olmalarını saglıcak (Atamız gıbı) bırı lazım ama yok ..
|
| | |
| | #10 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Ekim-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
|
chonk iyi hoş demişsinde örneklerin pek güzel olmamış.o adi amerikanın gücü ortada.bir vatandaşının ölümü eğer çıkarını zedelerse dünya savaşı çıkarabilcek güçte(malesefki)israilli örneğin hele hiç iyi olmamış.o pisliklerde müslümanları ortadan kaldırmak için aynı pkk da olduğu gibi abd tarafından desteklenen,silahları temin edilen iğrenç bir millet.bizde (abd açısından)güçlenmesi istenilmeyen bir devletiz.devletimiz ne zaman düzlüğe çıksa abd nin hiç hoşuna gitmiyor ve veriyor pkk ya gazı.ve malesefki siyasi hareketler ha deyince olmuyor.başbakanımızda bütün Türk vatandaşını ilgilendiren bu kararı vermek için üzerinde baya düşünmesi lazım.arkadaşlar biraz empati kurun yeterli yani.gün geliyor insan ailesi içinden birine bile laf geçiremiyor ki devlet yönetmek ne kadar zor...inşallah elimizi masaya vurup sen karışma ulen diyeceğimiz zamnalrda gelicek...kahrolsun pkk
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |