![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
Turkcell, 34.8 milyon abone ile Avrupa ikincisi oldu... Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, şirketin abone sayısının 1 milyon artışla 34.8 milyona ulaştığını söyledi. Ciliv, Turkcell’in abone sayısı ile Alman T-mobile şirketinin ardından Avrupa’nın en büyük ikinci operatörü olduğunu kaydetti. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Ücretsiz Spor Okulları Komisyonu ile Turkcell sponsorluğunda gerçekleştirilen ve bugüne kadar 50 bin çocuğa ücretsiz spor yapma imkanı sunan “Geleceğe Koşanlar Projesiönin tanıtım toplantısı Mardin Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı. Toplantıya Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Mardin Valisi Mehmet Kılıçdar, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ve TMOK Başkanı Togay Bayatlı katıldı. Ciliv, burada yaptığı konuşmada, Turkcell’in Türkiye’de nitelikli insan kaynağı oluşturulmasına katkıda bulunmak için hayata geçirilen Geleceğe Koşanlar Projesi’ne tam destek verdiğini ifade etti. Projeye 2 bin yılından bu yana sponsor olan Turkcell’in bu yıl projenin kapsamını genişleterek, desteğini artırdığını vurgulayan Ciliv, “Proje sayesinde çocuklarımızın beraberce spor yapmayı, ekip ruhunu, paylaşmayı ve kazanmak ile kaybetme duygusunu öğrenmelerini hedefliyoruzö dedi. Konuşmasında Turkcell’in dün açıklanan üçüncü çeyrek sonuçlarına da değinen Ciliv, şirketin abone sayısının 1 milyon artarak 34.8 milyona ulaştığını kaydetti. Ciliv, böylelikle Turkcell’in Alman T-mobilin ardından Avrupa’nın en büyük ikinci operatörü haline geldiğini söyledi. Bakan Murat Başesgioğlu da, Türkiye’nin 0-18 yaş arası 25 milyonluk nüfusa sahip olduğuna işaret ederek, “Ülkemizin, dinamik genç nüfusu en büyük avantajımız. Ancak, bu genç nüfus tek başına yeterli değil. Gençleri nitelikli ve iyi yetişmiş hale getirmeliyiz. Spor da bu yollardan biriö diye konuştu. Hükümet olarak, sporun her branşına gereken değeri vermeye çalıştıklarını dile getiren Başesgioğlu, bu amaçla tüm bölgelerdeki kulüp, lisanslı sporcu ve tesis sayısını artırmayı amaçladıklarını vurguladı. Başesgioğlu, bu kapsamda önümüzdeki dönemde Mardin’e de yeni bir kapalı spor salonu ve yüzme havuzu kazandıracaklarını sözünü verdi. TMOK Başkanı Togay Bayatlı ise, 1996 yılında başlattıkları ücretsiz Spor Okulları Projesi ile bugüne kadar 23 ilde 38 okula ulaştıklarını ve 50 binden fazla çocuğa spor yapma imkanı sunduklarını bildirdi. Bayatlı, 2007 yılında da 15 bin çocuğa spor eğitimi vermeyi hedeflediklerini söyledi. Konuşmalarının ardından, Mardin’de proje kapsamında spor eğitimi alan öğrenciler, izleyicilere eğlenceli atletizm gösterisi yaptı. ______________________________________ o üyelerden biri de benim
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Trabzon Yaş: 26
|
tebrikler. turkcell karamehmetleri batmaktan kurtardı. Akıllı yatırım diye ben buna derim. yenilikçilik gibi bişi. türkiyede ilk selülit kremini getiren adama milyarder oldu. Türkiye ye ilk ücretli hatları getiren kişi bilken üni yi kurdu genç yaşında Türkiye de ilk özel kanalı kuran da trilyoner oldu yolunu buldu ![]() Yani zengin olmak demek yapılmayanı yapmayı gerektirir. İlk cep telefonu operatörü olmasını düşünürsek turkcell in
__________________ Keep The Backstreet Boys Pride Aliveeeee!!!!!! http://www.pu-co.com/iletisim.html Adresini tıklayarak Purple Concerts e BSB ile ilgili temennilerimiz iletelim. Türkiye de bu işi yapabilecek en yeni ve en güçlü firma olması dışında gerçekten ilgilendiğimizi de gösterirsek sanırım sonuç alabiliriz. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
| O kadar kazık ki diğerlerine göre kârı da ona göre çok Bizden alıp başkalarına veriyorlar.Olsun o kadarı da.İlkleri var dünya çapında.İyi bir operatör aynı zamanda ama fiyatlar için öyle diyemeyeceğim :/ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 25-Haziran-2007 Yaş: 29
|
Turkcell denince insanların aklına ''Prestij'' gelir.. bunu yakalamak çok önemlidir.. mesela arabalarda prestiji dünya çapında yaklayan da Mercedestir.. operatör diyip geçmeyelim.. o bile statikoda önemli bir gerçektir.. Turkcell bunu başardı....
__________________ XXXXXXXXTanrıyı Güldürmek İstiyorsan,Ona Projelerinden bahset!..XXXXXXXXX |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
| Alıntı:
Turkcell'den Turkiye genelinde en çok kar eden abonesi olarak (bilen dostlarım bilir, dimi mami), 8 yıllık bir özel müşterisi olmanın yanında kendi adıma 3 farklı kampuscell hat sahibi olmaktan gurur duyuyorum. Şuan elimdeki notebook'u ve ceptelefonumu da onlar hediye etti hatta içindeki binlerce kontörüne varana dek. Neyse daha fazla ayrıntıya girmeyim bu literatüre girer. ![]() Şimdi hülya. Hüüüülya! nedeeen böyle, hüüülya derdini söyle! Turkceli neden kazık buldun söyle bakalım. Fiyatlar diyosun, vodafone 100kontör şuan 15ytl iken turkcell 14,5ytl artı hediye 20 kontörü de var yanında. Bu basit bi örnek mesela. Anlam veremedim, kazık diğerlerine göre demene. Sana daha çok kıyaslama yaparım diğerleriyle böyle. Şuan hangi operatörde var hergün 1000sms sadece 5sms fiyatına? 3G'yi (3.nesil) yani görüntülü konuşmayı ve bununla birlikte yararlanabileceğimiz daha birçok kolaylığı bize suncak ilk operatör yine Turkcell'dir. Gerçi ihale haksız rekabetten ötürü rafa kaldırılmış durumda. İhaleye tek Turkcell katılıp kazandı diye rekabet olmuşmadığından iptal ettiler, böyle saçmalık olmaz. Turkcell'in ihalesi yürürlüğe girseydi, abone sayısı şuan Avrupa'da birinciliğe yükselirdi. Avrupa'da 3G'ye geçmeyen iki ülke var, biri Arnavutluk, diğeri de Türkiye. Teknolojide öndeyiz sanıyoruz ama aslında öyle değil. Milyarlık çift kameralı telefonlar tezgahlarımızda, cebimizde olmuş ne yazar bi fonksiyonu olmadıktan sonra. Avrupalı akbil yerine cep telefonunu tutupda geçiyo gişelerden. Hadi bu bi yana, mami'yle ben istanbulparkta farklı tribünlerdeyken, bi yandan cepten cebe F1 Challange istanbul ayağını oynasak fena mı olurdu yani, bu zevki yaşıyamıycak mıyız biz! | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
| Alıntı:
Neyse konuya döneyim.Ben iştcelliyim.Aslında benimkinin avantajları var ama şu an benim işime yaramayacak şeyler.Ben kampuscelli ya da gnctrkcllli olmak isterdim hep:vurkendini: ama olamadım.Telden nete girmek benim için biraz can yakıcı.Bir dakika bile durunca 1 ytl gibi geliyor bana.Zaten bir iki kere denemiştim.BSBninkine girmeye çalışmıştım baktım ki fatura kabaracak kapamıştım Turkcellin de gnctrcllsinde 10 sms 1 sms fiyatına gibi kampanyaları var ama sadece turkcellliler arasında hatta önceden de gnctrkcll arasıydı.Benim arkadaşlarım avea,vodafone abonesi.Bedava mesaj gibi bir şansım yok.Bu genç yaşımda ne öyle iş adamı gibi faturalı hat kullanıyorum.Atsam hattı olmaz.İptal edeyim diyorum ama neyse kalsın da demeden duramıyorum.Ben sadece öyle bir görüş getirdim turkcell kazık diyeama avantajları olsa da kazık ![]() Aklıma takıldı 1000sms 5 sms fiyatına kampanyası bir günlük mü? Bence öyleki biri benle mesajlaşırken dedi ki: "Bedava oldu mesajlarım sayende" ama bugün kesildi | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
| Günlük evet. Hergün 5sms ücretin gidiyo(5kntr). sonra 1000sms ücretsiz gün sonuna kadar. Tabii kampuscelliler için bu. Arkadaşın sana o günki 5. ücretli mesajını çekmiş ve o yüzden öyle bir betimleme kullanmış. Halbuki ne senin sayende, ne de onun sayesinde oldu olanlar. Herşey Turkcell sayesinde...
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |