![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
|
sonunda adsl ucuzladı256k sınırsızlar ve 512k sınırsızlar kalktı1024 SINIRSIZ 49YTL'ye düştü.http://www.ttnet.net.tr/adslucret.htmlarger than life ile kutlamaya başladım yeni tarifeleri |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| evet ya 256 sınırsızdım. 1024 olcak pazartesi süper ya. ama çok geç kalınmış bişey. başka ülkelerde insanlar uçuyo ya. biz hala nelere razıyız. hale bak
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
doğru mu yanlış mı tam bilmiyorum ama teknoloji tv'den duyduğuma göre fransa'da 8 megabitlik kablosuz bağlantı tüm ülkede bedavaymış..daha bizim ülkeye wi-fi bile gelmedi adamlar ücretsiz hale getirmiş, yazık bize..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
yaaa canım çekio walla japonyaya gidip taktırıp buraya geri mi dönsek ya o olmadı ttnet e istekte bulunalım bakın şu ülkeler şöle yapıomuş bizim neyimiz eksik filan die |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
|
oooooooleyyyyy en çok bana yaradı valla bu ucuzluk!Babam bu ucuzluktan sonra neti sınırsız yapma kararı almış bulunmaktadır!artık ne kadar harcadım diye bakma derdim yok! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
bizde yakında inşallah sınırsıza geçicez bu ay kotayı haddinden fazla aştım ondan ama bişey indirmedimki bsb nin bulamadığımız şarkılarının hepsini indirdim sonra 3 film indirdim heroes un kaçırdığım bölümlerini indirdim haa limewire dan indirdiklerim var (bu arada bunların hepsi sadece 1 hafta içinde oldu)bu kadar yaaa çok mu sölein çok mu yaniii ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |