![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
Ünlü Amerikan dergisi People, son sayısında 'En Seksi Erkek' olarak Matt Damon'ı kapak yaptı. Haberi duyan Matt Damon ise çok onurlandığını şu sözlerle dile getirdi: "Artık yaşlanmış bir babayken, böyle bir ünvanla karşılaşmak... Egomun yükselmesine engel olamıyorum." 2007 Matt Damon için oldukça başarılı geçti. Oynadığı The Bourne Ultimatum ve Ocean's 13 filmleri yüksek gişe elde etti. Forbes dergisi Damon'ı en karlı aktör olarak seçerken, Damon'ın artık Hollywood'daki Walk Of Fame'de de bir yıldızı var artık. Tebrikler 'En Seksi Erkek'! ![]() 2.PATRICK DEMPSEY 3.RYAN REYNOLDS 4. BRAD PITT 5.JAMES MCAVOY 6.JOHNNY DEPP 7.DAVE ANNABLE 8.WILL SMITH 9.JAVIER BARDEM 10.SHEMAR MOORE 11.BEN AFFLECK 12.ADRIAN GRENIER 13.WILL YUN LEE 14.JUSTIN TIMBERLAKE listede diğer yer alanlar heroes dan üç kişi ( adrian pasdar, milo ventimiglia, zachary quinto) lost tan üçi kişi (josh hollaway,jack in adını unuttum , birde japon olan adam jin onunda adını unuttum )jake gyllenhaal chad michael murray david beckham george clooney jude law leonardo dicaprio kanye west orlando bloom prens harry ashton kutcher nick lachey usher jaime fox terrence howard daniel craig enrique iglesias CHRISTIAN BALE
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #3 (permalink) |
|
people dergisi kevin ı da seçmişti ![]() yoksa o time dergisi miydi.... ![]() her neyse... valla listeyi düzenledim yeni isimlerde yazdım içlerinden de işime gelenleri bir güzel kırmızı yaptım....
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Alıntı:
bendeki karakter aşkı ![]() ![]() ![]()
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 07-Eylül-2007 Yaş: 23
|
johnny deep
__________________ LADYMCLEAN !! there come a day when you walk out of my dreams face to face like am imagining baby how can I be sure that you're the one am waiting for will you be unmistakable...[SIGPIC][/SIGPIC] |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |