![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 09-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
|
Arkadaşlar forumda yurtdışına gitmek isteyen bazı arkadaşlar vardı ... bir araştırma yaptım ... burda kurslara 3000 ytl para vereceğinize 1000 ytl ye hatta 800 ytl ye bile yurtdışına çıkıp ingilizcenizi geliştirebileceğinizi biliyormuydunuz .... konularla ilgili özel mesaj atabilir yada burdan sorabilirsiniz .. bu konunun içine girince türkiyeden çok daha ucuz olduğunu gördüm avrupa yada amerikada okumanın ondan dolayı haberdar etmek istedim .. mesela öss de taban puanı yaptığınızda almanya ve avusturyada eğitim ÜCRETSİZ ... work and travel yine çok ucuz... dil okulları 1 senelik 2500 ytl ve haftada 500 dolar kazanıyorsunuz buda senede 24bin dolar kazandığınız anlamına gelir ... konuyla ilgili facebookta eğitim noktası grubuna üye olabilirsiniz !! hepinize tavsiye ediyorum |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 09-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
| 1)Üniversitde taban puan yaptığınızda almanya ve avusturyada ücretsiz okuyabildiğinizi 2)Türkiyede ingilizce kurslarına en az 3000 ytl verirken ingiltereye yada amirakada eğitim almak için daha az para ödiyebileceğinizi ve bu ödediğiniz paranın fazlasını kazanabileceğinizi 3) Üniversite , lise yi yurtdışında okuyabileceğinizi 4)800 ytl ye yurtdışında aupairlik yaparak ingilizcenizi geliştirebileceğinizi ve eğitim noktası yönetim kurulunun bu şekilde yurtdışında öğrencilik yaparak bu işe giriştiğini biliyormuydunuz ? |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |