Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Arka Sokak > TBN Fan Club Sohbet - Tanışma

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-Ağustos-2008, 02:41   #1 (permalink)
Backstreet's Back!

Standart bir elveda daha :(

slm millet benimde artık yavaş yavaş bilgisayardan uzaklaşmam gerektiğini anladım ve bu forumdaki çoğu kişi hakkında şunları ögrendim :17: sadece forumdaki konuşma ve tarzları hakkındaki çok kısa olarak görüşlerim

Çok özür diliyorum isimler aklımda kalmıyor iliyorsunuz o yuzden kullanıcı adlarıyla da hitaplar var.

Önce aileden başlayalım dimi

eroica( öz ablam herkes soruyor da ) : Şair diyebileceğim kişidir her ne kadar bazı konularda beni sıkıştırsa da forumdaki bazı kişileri ona sorarak öğrendim

siblit( öz dayım ) : adı da burdan gelir dayı diye diye adı forumun dayısı oldu. en cana yakın ve forumda benim en çok iyiliğimi isteyenlerden biridir ve bunu geçende kanıtladı ayrıca bunun yanında çevirmenlik de yapar.

saint jimmy ( öz kuzenim ) : hayattaki en can dostumdur ve canımı verebileceğim kişiliktir . Her ne kadar forum a fazla girmesede :6:

---------------------------------------------------------------------------
Önce bayanlardan başlayalım

cansu : harbi kızdır dobra dobradır her ne kadar okslı olsada :haha: forumdaki en iyi anlaştığım kişilerdendir ve slow takılıpta metalci giyinendir cansu ben daha once gidiyorum

seçil : son 1 haftadır hergun atari de kapışıpta bi gün de yenilmediğim kişidir , ayrıca dayımın öğrencisidir ( çevirmenlikte ) , isimleri unuttuğum için sağolsun o hatırlatırdı adının ne olduğunu , ayrıca esmerdir.

büsra : her ne kadar artık foruma giremeyecek olsada doğru düzgün kimseden çekinmeden içini bana döken ve benim düşüncelerimi haklı bulan ve espiriden anlayan biri.

siberia : ya yaptığı iyiliği asla unutamayacağım biri çok sağol ya yoksa o şarkıyı bulmam çok zordu .

brian_littrell : çok istediğim birşeyde beni yanlız bırakmayım istediğimi yapıp anıme konusunu acan kişidir ve bu fikirle anime grubunu açmamı da sağladı çok tesekkurler

hicran : gittiğimde anime konusunda gözümün arkada kalmadan gitmemi sağlayan üye. ( seni de yenmiştim dimi ataride )

angelnick : bi ara benim de konumu açmak üzere gelen fakat son anda fazgeçen kardeşim.

backstreet_boys : herkesi korkutan çok sinirli gibi görünen fakat yanına yaklaştığın zaman ne kadar iyi olduğunu anladığım biri. ( bu msj herkesedir ) ayrıca o istediğim şarkıyı bulmamda yardım ettı üstüne üstlük diğer aradığımı da buldu çok teşekkür ederim

gelelim erkeklere

crawling : 3 kızın içinden zor kurtardığım biri iyi uğrasmıstım o gun ha o kısının adını unuttum ama ya o ugrastıranın valla unuttum çok özür dilerim

chonk : forumun reisi her ne kadar son attığım 3 msj a cevap vermese de :6:

mami : o saçların bende olmasını isterdim bi ara benim forumdaki yeni duzenlemeye alışmamı sağlayan abim valla şu anda bile çok lazım oluyor teşekkürler

im_so_useless : rekabet den anlayan kardeşim atari de beyağı kapışmıştık ama yenmiştim :6: bi ara msj sayısı uçmuştu

grafik tasarımcısı : sözleriyle en olay yaratan üye

evet forum ya çoğu kişileri şimdi hatırlayamıyorum malesef onlar için özür özür dilerim bu forumda hiç bir üyeyle sorunum olmadı allaha şükür gitme sebenim tamamen biligisayardan uzkalaşmaktır 1 ay girmessem okullar açıldığında hiç giremem yani bende bir 1 sene kadar yokum malesef :by::by::by::by: haydi forum hakkınızı helal edin benim ki tüm forum a helal

bir iyilik isteyeceğim cevabınızın sonuna ' saygılarımla ...' koyun aynen bu olsun 3 nokta ayrı olacak ha geldıgımde gormek ıstıyorum
saygılarımla ...

BASİLİSK

Saygılarımla ...
bsb_grgn isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 13-Ağustos-2008, 02:49   #2 (permalink)
Backstreet's Back!

backstreet_boys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

girgincim teşekkür ederim kendi adıma.... yorumundan ötürü... senide burda bekliyor olucaz biz canım o yüzden ayrılıyor gibi hissetme kendini... önemli olan senin başarıların.

döndüğünde görüşürüz... seni temsilen aileden bol bol üye olacak burda merak etme.....:muhahaha::muhahaha:
Alt 13-Ağustos-2008, 04:32   #3 (permalink)
Backstreet's Back!

hepimiz yavaş yavaş dökülücez öss öğrencileri olarak ama aramızdan 2'si çok erken gitti..
senle oyun oynamayı ve yenilmeyi özleyecem sanırım ve umuyorum en istediğin yeri tutturacaksın..
kendine iyi bak arkadaşım,seneye görüşürüz..
Downpour isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 13-Ağustos-2008, 07:20   #4 (permalink)
Backstreet's Back!

messy marvin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

istediklerinin olması dileğiyle byeee:by:

messy marvin isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 13-Ağustos-2008, 10:33   #5 (permalink)
Forum Polisi

can11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kendine çok ii bak girgin seneye döndüğünde görüşürüz saygılarımla ...

good friends are like angels you don't have to see them to know they are there

It's funny how life can take new meaning
You came and changed what I believe in
The world on the outside is trying to pull me in
But they can't touch me
Cause I GOT YOU
can11 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 13-Ağustos-2008, 13:01   #6 (permalink)
Backstreet's Back!

Üniversiteyi kazanıp Çanakkale'ye gelmeden önce sen klasik Türk ailelerindeki erkek kardeştin benim için. Tabi bu klasik davranışların hemen hiç bir zaman bana karşı olmadı, ya Gülnaz'ı alırdın boyunduruğuna ya da ablamı. Bana gelince zaten bildiğini düşünürdüm böyle bir girişime gerek olmadığını, zaten istediğin kriterler mi vardı bende yoksa bizim ilişkimiz bambaşkamıydı neydi kestiremesemde biliyordum ki sana çok bağlıydım, sende bana... Sen gözümün önünde her geçen gün büyürdün, aşk adamıydın, bildim bileli birilerini seviyordun sen, bir çok keresinde konuşmuştuk bunları ve yine bir çok keresinde yanında olduğumu düşünürdüm. Şimdi buradayım ve bana yıllardır bir şeyler paylaşmamışız gibi geliyor. En çokta bu koyuyor. Okulu bırakıp geldiğimde bir sarılışın vardı bana, tabi bunu aradan 2 gün geçmesiyle ''salaksın sen'' sözün izlemişti, onu da hatırlıyorum. Hafızama hiç güvenmedim ben, şimdi ise şaşırtıyor bu aklıma gelenler beni.
Dışarıya hep sinirli adam profili çizsen de biliyorum ben seni, ve tanıyan bir çoklarıda biliyor seni...
''perdelerini kaldırdığında kedi gibi bir adamsın''
hep yanında(yanınızda) olabilmek istiyorum.
...ben seni çok... neyse...
saygılarımla ...
Alt 13-Ağustos-2008, 13:18   #7 (permalink)
Backstreet's Back!

raınıck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kendine iyi bak girgin istediklerinin olması dilegiyle seneye görüşürüz......
saygılarımla...:muhahaha:
Alt 13-Ağustos-2008, 13:42   #8 (permalink)
Forum Polisi

S.I.B.L.I.T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yemeyin bu numaraları, çalışmaz bu çakal öss'ye falan.. kimbilir travian'a devam ediyodur belki de.. )

şaka bi yana, bu sene pek çoğu gibi girgin de ösym'nin yeni kurbanları kervanına katıldı, yani aramızdan -geçici olarak- ayrılacak olan birkaç kişi daha var..aslında bir yandan da iyi birşey, yeni bir nesil yetişiyor forumda..biz yaşlandığımızda, ya da çeşitli sebeplerle foruma eskisi kadar ilgi gösteremeyecek hale geldiğimizde bayrağı bu nesle teslim edeceğiz..

şimdilik bunlardan ikincisine de elveda diyelim, yeni bir yılda akademik kariyerinin başlangıcındaki yeni bir girgin'le kaldığımız yerden devam etmek üzere, güle güle girgin..

saygılarımla ...

"together we stand, divided we fall"
S.I.B.L.I.T isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 13-Ağustos-2008, 14:02   #9 (permalink)
Backstreet's Back!

mAmi_bSb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ya gülcanın yazdıklarını okuduktan sonra dağıldım. yazacak bişey bulamadım. sadece tek kelime.
saygılarımla ...

mAmi_bSb isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 13-Ağustos-2008, 16:17   #10 (permalink)
Çaylak Üye

hiç merak etme kuzen, bu zorlu maratonda ben de bir rakibin sayılsam da, inanıyorum ki biz o işin üstesinden gelmiş olacağız.üniversitenin kapısından beraber girmek dileğiyle.saygılarımla ...
saint jimmy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil