![]() |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 02-Ocak-2008 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 20
| ßildiğiniz klasik bir veda sahnesi işte ekstra birşey söyleyemicem. Forumdan tamamen ayrılıyorum. Başarabilirsem üyeliğimi tamamen kapatıyorum işte..[burda lafım Chonk'a ellerinden öper (: ] Lafı fazla uzatmaya gerek yok kendime göre geçerli sebeplerim var ve kimse sormazsa sevinirim.. Gülay'ımmm sana sölicek lafım yok senle bağımı asla koparmicam aynı şey hici için de geçerli ve ismini sayamadığım birçok arkadaşım... Mami artık sana şu kimdi bu hangisiydi die soramicağım için üzgünüm ama elbet çıkacaktır forumda öyle biri (= benim yerim dolmaz tabi o ayrı bi konu :P Girgin sana her halükarda gıcıklık yapabilirim rahat ol o konuda yani, kaçmaz ![]() Bizim köylü nerelerde bilemiorum bi sinoplu kankim vardı ne zamandır girmio foruma belki burdan duyarsın canım ben gidiore... Niloş, Sedoş cemre sulçi dayı yağmur.....ve aklıma gelen gelmeyen tüm arkadaşlarıma ve hatta tanıma fırsatı bulamadığım diğer üyelere veda ediyorum Beni Özleyin Olur Mu?... Shade... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| hııııı şimdi çarşamba günü 1 nisan ya sen bize şaka yapıyosun tabi yemezler :6::6::6: inanmıyorum, gitmiceksin.. gidemezsin bizi bırakamazsın..
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| kesinlkle ya 1 nisan şakası bu bilerek bugün yaptın gerçekçi olsun diye ..dimi .. hatta çarşamba siteye girip "1 nisannnn" diceksin dimi ...bu şaka dimi ...çok gerçekci bi yöntem şaka yapmak için ama hadi bitir şu şakayı hiç güzl diill... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| şaka olsa eşşek şakası olurdu heralde ...ya yapma böle ama ![]() ![]() inanmak hiç istemiorum böle bişeye ...ama eğer gerçekse "veda " lafını " asla " kabul etmiorum...ister iste ister isteme ben sana veda etmiorum ![]() ![]() ama hala ısrarcıyım ...bu bir şaka ... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| iddia ediyorum gizem'i çok seven ve forumdan ayrılmasını istemeyen 35184519845618 kişi bulurum ![]() ![]()
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Gülay'ımmm sana sölicek lafım yok senle bağımı asla koparmicam aynı şey hici için de geçerli ve ismini sayamadığım birçok arkadaşım... Bebeğim konuşmadık mı senle bunları biz bakim..yine konuşmam gerek anlaşıldıı! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |