Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Arka Sokak > TBN Fan Club Sohbet - Tanışma

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-Şubat-2010, 21:22   #181 (permalink)
Çaylak Üye

suhaenes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çok küçüktüm...
sanırım 2003 yılıydı 4. sınıfa gidiyodum
abim her akşam BSB'nin kasedini radyoya takar yüksek sesle söylerdi....
Hergün mtv,number 1 bsb kliplerini (en çok "the call" ve "more than that") akşama kadar çalardı
izleye izleye dinleye dinleye böyle oldum

BSB şarkılarını burdan dinleyebilirsiniz
http://www.facebook.com/pages/Backst...9252363?ref=ts

İ Wanna Have İt All
suhaenes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-Şubat-2010, 18:43   #182 (permalink)
Fan Club Özel Üyesi

NOTİME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

benimki biraz illginç olmuştu bu blue nun best of albumu çıktıgında her kanalda dönüyordu şarkıları çok hoşuma gidiyordu o zamanlar metro tv vardı bi gün yine içerdeyken tv den tanıdık soundlar geldi blue sandım koştum bi baktım bizimkiler tabi ilk kez görüyorumya dedim anaaa blue özentisi bu arada çalan parça drowning gibi müthiş bi parçaydı beni aldı götürdü ancak blue dan daha iyi diyemedim o tarafın fanıyımya bi gün netten araştırdım biizmkilerin senesi bayagı bi gecmişin elini öpüyormuş bi kaç parçalarını dinledim zaten o günlerdede blue dagılmıştı sonra bsb ye sardım blue yu unutturdu bana şimdi aynı hakaretleri blue için yapıorum özentiler haha yokyok şaka onlarında yeri bi ayrıydı işte bende sanırım 2004 dü bsb le böle tanıştım
NOTİME isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-Mart-2010, 02:44   #183 (permalink)
Yeni Üye

Ben BSB'yi '' Get Down '' şarkısı ile tanıdım.Kucukken büyük ablam koca koca kasetler yollardı Avustralyadan ortanca ablamlara.Bende onalr ızlerken mecbur ızlıyordum.Aklımda hep get down sarkısında Nick 'in attıgı takla kalmıstır.O yuvarlak studyıodakı tv'ler ...Kısacası ben de 1997'de tanıdım.13 sene olmus....way be..
WestlifeTR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-Mart-2010, 21:33   #184 (permalink)
Yeni Üye

Ben msn konserde tanıdm =) 5 tane qrup vrdı resimleri dikkatimi çekmişti =) oradaki bütün konser videolarını izledim ve çok beqendim... uzun bir süre olmasada 2-3 yıldır BSB hayranıyım... =)
Howie Dorough (L)
_Senem_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-Mart-2010, 21:46   #185 (permalink)
Yeni Üye

gökçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

benim ki çok çok anormal oldu...
ben daha çoook küçücükken 5 yaşındaydım heralde ''larger than life'' klibinin çıktığı zamanlarda bi kanal vardı logosunu bile hatırlıyorum sanki neyse ablam da ozamanlar benim yaşlarımdaydı benle ablam ilgilenirdi daha çok hep o klibi izlerdi çok dönüodu t.v. de ozmanlar bsb sanırım klipteki o sarı uzay gemisini,robot kıyafetlerini,dans sahnelerini hala anımsıyorum sonra the call a.j. telefonla konuşması ve atlayıp,zıplamaları, shape of my heart'daki mavimsi bi görüntü onları hiç unutmuyorum sonra tam olarak gerçek anlamda tanışmam kankam (senem) sayesinde olmuştu bende bi posterleri var bsb'nin a.j. çok hoşuma gitmişti duvara asmıştım sonrada kankam bize gelince ;
- aaa bsb bu
fln dedi ve o günden sonra bölee muptelası oldum bizimkilerin ablama da sordum ewt ben hep izlerdim ve izletirdim sana dedi...
pek te yeni sayılmam aslında kısmen 11,resmen 3 seneden beri aşığıyım,fanlarıyım...
dimi kankaaa(_senem_)...?
gökçe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil