![]() |
| | #181 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 04-Aralık-2008 Bulunduğu yer: ANKARA
|
çok küçüktüm... sanırım 2003 yılıydı 4. sınıfa gidiyodum ![]() abim her akşam BSB'nin kasedini radyoya takar yüksek sesle söylerdi.... Hergün mtv,number 1 bsb kliplerini (en çok "the call" ve "more than that") akşama kadar çalardı izleye izleye dinleye dinleye böyle oldum
__________________ BSB şarkılarını burdan dinleyebilirsiniz http://www.facebook.com/pages/Backst...9252363?ref=ts ![]() İ Wanna Have İt All |
| | |
| | #182 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 27-Kasım-2009 Bulunduğu yer: Artk AnkaRa
|
benimki biraz illginç olmuştu bu blue nun best of albumu çıktıgında her kanalda dönüyordu şarkıları çok hoşuma gidiyordu o zamanlar metro tv vardı bi gün yine içerdeyken tv den tanıdık soundlar geldi blue sandım koştum bi baktım bizimkiler tabi ilk kez görüyorumya dedim anaaa blue özentisi ![]() bu arada çalan parça drowning gibi müthiş bi parçaydı beni aldı götürdü ancak blue dan daha iyi diyemedim o tarafın fanıyımya ![]() bi gün netten araştırdım biizmkilerin senesi bayagı bi gecmişin elini öpüyormuş ![]() bi kaç parçalarını dinledim zaten o günlerdede blue dagılmıştı sonra bsb ye sardım blue yu unutturdu bana şimdi aynı hakaretleri blue için yapıorum özentiler ![]() haha yokyok şaka onlarında yeri bi ayrıydı işte bende sanırım 2004 dü bsb le böle tanıştım ![]() |
| | |
| | #183 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 12-Şubat-2010 Yaş: 20
|
Ben BSB'yi '' Get Down '' şarkısı ile tanıdım.Kucukken büyük ablam koca koca kasetler yollardı Avustralyadan ortanca ablamlara.Bende onalr ızlerken mecbur ızlıyordum.Aklımda hep get down sarkısında Nick 'in attıgı takla kalmıstır.O yuvarlak studyıodakı tv'ler ...Kısacası ben de 1997'de tanıdım.13 sene olmus....way be..
|
| | |
| | #184 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 01-Mart-2010 Yaş: 18
|
Ben msn konserde tanıdm =) 5 tane qrup vrdı resimleri dikkatimi çekmişti =) oradaki bütün konser videolarını izledim ve çok beqendim... uzun bir süre olmasada 2-3 yıldır BSB hayranıyım... =) Howie Dorough (L) |
| | |
| | #185 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 20-Ağustos-2009 Bulunduğu yer: türkiye/istanbul Yaş: 18
|
benim ki çok çok anormal oldu... ben daha çoook küçücükken 5 yaşındaydım heralde ''larger than life'' klibinin çıktığı zamanlarda bi kanal vardı logosunu bile hatırlıyorum sanki neyse ablam da ozamanlar benim yaşlarımdaydı benle ablam ilgilenirdi daha çok hep o klibi izlerdi çok dönüodu t.v. de ozmanlar bsb sanırım klipteki o sarı uzay gemisini,robot kıyafetlerini,dans sahnelerini hala anımsıyorum sonra the call a.j. telefonla konuşması ve atlayıp,zıplamaları, shape of my heart'daki mavimsi bi görüntü onları hiç unutmuyorum sonra tam olarak gerçek anlamda tanışmam kankam (senem) sayesinde olmuştu bende bi posterleri var bsb'nin a.j. çok hoşuma gitmişti duvara asmıştım sonrada kankam bize gelince ; - aaa bsb bu fln dedi ve o günden sonra bölee muptelası oldum bizimkilerin ablama da sordum ewt ben hep izlerdim ve izletirdim sana dedi... pek te yeni sayılmam aslında kısmen 11,resmen 3 seneden beri aşığıyım,fanlarıyım... dimi kankaaa(_senem_)...? |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |