![]() |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
|
şu sitede buldum http://facebooksapigi.blogspot.com/ |
| |
| | #3 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| bi dakka ya bu benim hmy: hmy: hmy:nası iş bu anlamadım noluyo bu face book ta ya biri benim hesabımımı kullanıo valla kafayı sıyırıcam nası iş bu :ahkafam:allahım şaka gibi valla şakamı bu kafayı sıyırcam cıddı olamazsınız ~X(~X(~X(
|
| |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
|
arkadaşlar boş mesajları sildim. yardımcı olacaklar yazsın kim olduğunu. böyle insanları aramızda tutmayalım! resim gözükmüyorsa facebook hesabınıza giriş yapın öyle deneyin. bazen sorun oluyor gözükmesinde. |
| |
| | #9 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Niğde'de :) Yaş: 18
| Alıntı:
bu bir şaka da olabilir ?? ikimiz de kendi resimlerimizi gördük çünkü hmy: hmy: hmy:
__________________ ... ![]() A reason to start over new, and the reason is you ... | |
| |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
:ahkafam::ahkafam::ahkafam:hayır bu şak degil mi ??????yaaaaaa biri benimle kafamı buluo ben faceook sapıgımıyım yani biri bana açıklam yapsın ne bu yaaaaaa????????????????????:angry::angry::angry::a hkafam::ulaaaaaaaaaaaaaaaaavalla bulursam o kişi bilmiom ne yaprım yaaaa.................:63::denyo::tekme:
__________________ |
| |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |