![]() |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Yaaa. beynim dönmüş benim. onla mı oynaycam.. sen de kekleyemedik kimseyi deyince.. zaten başgan sormadan itiraf ediyorum a yazmıştım bu forum artık keklenmio die... Ne bileyim bee... alacağın olsun başgann
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| ayyy inanmıyorum keklendik miiiii diceğimizi mi bekliyodunuz ne dedim ben size can la nil böyle bi tartışmaya gircek son insanlardır dedim mi demedim mi. gençler formdan düşmüşsünüz siz çok açıktı geyik olduğu. daha güzel fikirlerle gelin karşımıza ![]()
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| avlayayım derken avlanma da can
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
başkan çok tehlikeli adamsın : )
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |