![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| ![]() arkadaşlar bazılarınız benden resmini istediniz ama yollayamadım o yüzden burda kalsın beni görmeyenlerde görmüş olurlar:xmajere: Her gelen buraya ne güzel kendilerini tanıtmak yeni olduklarını söylemek için gelirlerdi..şimdi ise size veda mı yazmak için burdayım...bütün sitedeki herkesi kardeşim canım olarak bildim çok sewdim yeri geldi yakın arkadaşlarımdan daha çok sewdim sırrımı paylaştım..ama annem yüzüne artık tamamiyle aranızdan ayrılcam..anneme göre internette tanışılmış herkes yalancı,kimseye inanmamam gerekiyomuş ben onlara sizin ne kadar ii ve melek bi insanlar olduğunuzu anlatamadım...sadece bu sebepler değil ailevi sebeplerimde var çok özel yani kesinlikle giremicem ama girmeye çalışcam ayda bir bile olsa ilk olarak eylül bebişimmm seni çok sevdim inan bana senden çok kevını kimse sevemez her zaman benim aklımda çok zeki bi insan olarak kalcaksın seda(brian olan) seni canımdan çok sewdim o kadar sewdim ki anlatmadığım kimse kalmamıştı seni o gülüşün her zamn olsun seni de çok özlicem suna ve çilek sunamm senin o fıstık değişine her zamn bayıldım seni cidden çok çok sevdim çileğim seninle ilk karşılaşmamızda birbirimize çok çok ısındık bu kadar yeni tanışmışken ayrılmak çok zor olcak gülcanımm sende benim bitanelerimdendin...senin foruma geri dönüşüne o kadar sewinmişken şimdi ise benim ayrılmam inan bana çok zor geliyor... can(bıcı bıcı ) beni çok sinir ettin desemde aslında inanılmaz derecede eğleniyodum çok ii kalpli birisin senide çok sevdim arkadaşım benim inş. günün birinde karşılaşırızseda ve messy(kumalarım) her zamn siz kuma oalrak kalın başkanlığımı devrediyorum size inanın bana sizden iisini bulamaz nick nil(kankim) senle ilk konuştuğummuzda kankim olacağını biliyodum zaten sende benim için bitanesin seçil ve serel sizler nedense benim özelimdiniz sizi çok çok özel bi kişilk olarak gördüm yaşınıza göre daha olgun ve zekisiniz ikinizide çok sewiyorum selçuk ve cemal selçuk(gözümm)sende benim için abidin cemal ise gerçekten dayım çok içten canayakındınız herzama kalbimde olcaksınız muko ve dilara ikinizde çok iidiniz her zamn bana her zamn beni özel tutunuz çok çok teşekürler... faruk senide abim olarak gördüm çok çok ii bi insandı sana şarkıları yollayamadığım içini üzgünüm özürümü kabul et... cemre,yağmur,ece,nur ve dahada adını unuttuğum arkadaşlarımm hepnizi çok sevdiğimi söylemek istiyorum vee mami...lütfen kendine ii bak ,her zamn mutlu ol, herşey istediğin gibi olsun sarı kafa seni (ağlarken bile bu laf beni güldürebiliyo:xmajere![]() Artık arkadaşlar benim telefon numaram onlarda olan arkadaşlarım telefon hatttım değişicek ve hiçbişekilde görüşemicez...bi süreliğinie eğer internetim iptal edilmediği sürece gelmeye çalışcam belki aydan aya belkide haftadan haftaya görüşeceğiz ama nolursunuz bein unutmayın ben sizi asla ama asla unutmucam bunları yazarken ne göz yaşları döktüğümü bilemessiniz... çok uzun yazdım can uzun yazıları sevmez ama hatırım için oku |
| |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
:xmajere::xmajere::xmajere::xmajere::xmajere::xmaj ere::xmajere::xmajere::xmajere::xmajere::xmajere:: xmajere::xmajere::xmajere::xmajere::xmajere::xmaje re::xmajere::xmajere::xmajere::xmajere::xmajere::x majere::xmajere::xmajere:
__________________ |
| |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| elveda kankim... ARKADAŞLAR BUNLAR KESİNLİKLE ŞAKA DEĞİLDİR BİLİYORUM ŞAKALARIMA ALIŞTINIZ AMA BU ŞAKA DEĞİL HEPNİZİ ÇOK ÇOK SEVDİĞİMİ BİLMENİZİ İSTİYORUM beni unutmayın olur mu:xmajere: |
| |
| | #7 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
|
gülaycım cnm benim keşke saka olsa inanamıyorum ya sen olmadan bu site eksik kalır cnm yaa:xmajere::xmajere::xmajere::xmajere::xmajere:va lla moralım sıfırlandı :xmajere::xmajere:seni asla unutamayız gülay:xmajere: |
| |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
şimdi çıkcaktım ders çalışacakdım ama moral yerlerde aman cadım yaaaaaaaa:xmajere: ben pek net ortamını bilen birisi degilimdir ama bursaı oooooooooooo kadar farklı ki ben sizi yıllardır tanıyormuşum gibi we şuanda en çok sewdigim insan gidiooooooo
__________________ |
| |
| | #9 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
| Alıntı:
bu kadar ileri gidilebilecek neler oldu ki gülay birden bire bunlar yaşandı? sonuçta hiçbirimiz sana zarar verecek bi durumda bulunmadık ki yani öyle bi durumda bulunmamıza imkan dahi yok.. sanırım bunlar bir kavga sonucu. biraz durulsun ortalık annenle anlaşırsınız. hiç olmadı ara beni ben konuşayım annenle canım. sonuçta burası herkesin hayattan uzaklaşıp rahatladığı,ortak hobilerini paylaştığı sanal bir ortam yonjaya ne bileyim face e kızan anneler tanımıştım sonuçta hiç bir şekilde tam anlamıyla kontrol edilemeyn ortamlar. sataşanı var sarkanı var taciz edeni var ama burası... herşekilde kontrol edilen saygı sınırlarını aşmayan özellikle özel hayatın sınırlarını koruyan bir ortam kimse kimsenin ismini dahi zorla öğrenmiyor. bence annenle forumda vakit geçirmeyi bir dene en azından. hatta gel onu da üye yapalım
__________________ ![]() ![]() ![]() | |
| |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |