![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
Ve gidiyorum... Öncelikle size forumdan gitme sebebimi söyliyim: önümüz öss malum..ve benim çok iyi çalışmam gerek..rehberlik servisinden alınan bi karara göre internetin kesilmesi gerekiyor ve babamlarda bu işi seve seve yapıyor tabii elden bişey gelmiyor veda yazmak dışında başlıyorum..Forumda ilk geldiğim gün haziran 2007 hayatımda tanıyabileceğim en değerli insanları burada bulacağım nerden aklıma gelirdi..ilk fotoğraf bölümü dikkatimi çekti hemen daldım oraya o zamanlar eylül oranın moduydu bende içimden vayy bee bayağı iyi çalışılmış burası için dediğimi hatırlıyorum bi çok insanı da o fotoğraf bölümünde tanıdım mami,can,nil,seda,sercan,ayşegül...hiçbirinin adını bilmiyordum ama o kadar sıcak davranmışlardı ki bana işte dedim forum dediğin böyle bu insanlarla olur zaten o günden sonra kopamadım buradan bağımlılık yaptı..ilk eylül le tanışmıştım sadece onun adını biliyordum ve kev manyağı olduğunu da öğrenmem geç olmadı tabii adından önce onu biliyordum sonra mami fotoğraf bölümünde bana teşekkür ede ede bi hal olmuştu 'bişey değil mamicim' ![]() mod olmuştum eylülüm süper mod olmuş bende fotoğraf bölümünü devralmıştım bi de bsb nin yeni albümü çıkmak üzereydi "motivation" nerden çıkmıştı bu isim hala akıl almıo ama bu albüm hakkında yorumların bi türlü tükenmediğini ve incosolable ı hatırlıyorum..VEEE O GECEEE BSB Z100 ta.. nasıl heyecanlıydık radyo frekansları her dakika değişiyodu -bu radyo muydu yaa (z100 country den bahsedioruz ) -evet budur kesin öteki ücretli zaten açılmıo budur bu -saat oldu gecenin 00.00 ee hanii can: arkadaşlar bu linke tıklayın çabuk bsb burda chat bölümünde 30 dk bsb Türkiye fanlarıyla birlikte..eylülümün ağlayışı chat bölümünün karışıklığı hepsi çok güzeldi hepsi..Ve gülayım geldiii canım yaa kimin nesi bu nerden geldi diye düşünürken kanka olup çıkmıştık onunla nick manyağı seni uğraşmayın şu kızla yaa rahat bırakın çonk başkan çok emeğin var senin yaa çok büyük emek forumu geri döndürme çaban hala gözümün önünde herşey bsb için,şakacı başkan senii çonkisever seni özlicek crawling selçuk gıcıksın mıcıksın gülayımı sinir ediosun ama bi tanesin sen yaa ![]() S.I.B.L.I.T cemal dayım çevirilerinden bizi yoksun bırakmıyosun herşey için saol ![]() mami hayatımda tanıdığım en şeker en iyiliksever insansın ![]() seda'm,eylülüm,nil'im (Trakyamın güzel şoparı ),suna'm,muko'm,seda carter'ım,vildan'm,gülcan'ım,diloşu'm,seçil'im (sende kader ortağımsın ahh şu öss yok muu).. sizler çok çok çok değerlisiniz benim için değerinizi ne siz bilirsiniz ne ben anlatabilirim özleticem biraz ama dönücem ![]() yakup;geç tanıdım seni ama tanıdım ya coldplay hastası seni bsbsiz ve coldplaysiz asla ![]() erman;d&r ı bize rapor eden şahıs senin sayende d&r dan ilk ben alıyorum albümleri saol ![]() cemree;gülayla bağını kopartma sakın dostluğunuz sürsün her zaman ajdaşım benim ![]() hülya MTV de neler varmış baksana bi canım yaa MTV raporları da senden sende çok saol ![]() yağmur;niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiick yeni üyelerden tek kanımın ısındığı kişisin ve artık yeni üye değilsin sercan;bu forum seni adam etti ![]() tahir;kur bi grupta çıkar bi albüm yaa ![]() tatlı cadım nur'um her zaman yanındayım canım ![]() ayşegül;senin vedan sessizdi geçen sene ama yokluğunu hissettirmedin canım çok sevdiğim nick delisi ![]() bu arada gitmeden şu forumun temizlendiği gördüm ya gözüm açık gitmem artık :w00t: hepinize The Perfect Fan şarkısını armağan ediyorum ![]() ELVEDA FORUM.. :by: |
| |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Kader ortağım :cry: Sen bu forumun vazgeçilmezisin ama "nereye,bırakmam seni" diyemiyorum,en önemlisi hayat elbette,hayatımızı kazanıp buraya geri dönücez elbet.. Benim elvedam gelecek aya..O güne kadar başınızın belasıyım :blush2: Seni çok özleyecez :cry: İnşallah bu çalışmalarının payını össde alırsın ve en istediğin yeri tutturursun..Hoşçakal |
| |
| | #4 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
nereye gidiyosun yaaa demem lazım aslında gitme yapma etme.... ama olmuyo işte... en önemlisi hayat işte... öss denilen lanet şey böyle koparsın arkadaşları birbirinden diye var sanki... ama geleceği görüyorum ve seneye istediğin üniversitede istediğin bölümde ve rahat,mutlu yanımıza döneceğine inanıyorum... hepimizin duaları sen ve bu sene öss ye girecek olan tüm sevdiklerimizle... bu ayrılığı, bizim yüzümüzü kara çıkartmayacağını ve çok başarılı olacağını biliyoruz.. seni çok seviyorum canım benim... arada bi kaç dakika da olsa bi selam yazarsın foruma diye umuyorum ![]() ![]() Başarılar sana.. Sıkı çalış,sıkı giyin üşütme ve yine aramıza dön ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
|
VEEE O GECEEE BSB Z100 ta.. nasıl heyecanlıydık radyo frekansları her dakika değişiyodu -bu radyo muydu yaa (z100 country den bahsedioruz ) -evet budur kesin öteki ücretli zaten açılmıo budur bu -saat oldu gecenin 00.00 ee hanii can: arkadaşlar bu linke tıklayın çabuk bsb burda chat bölümünde 30 dk bsb Türkiye fanlarıyla birlikte..eylülümün ağlayışı chat bölümünün karışıklığı hepsi çok güzeldi hepsi.. Ve gülayım geldiii canım yaa kimin nesi bu nerden geldi diye düşünürken kanka olup çıkmıştık onunla nick manyağı seni uğraşmayın şu kızla yaa rahat bırakın aynen ya ne gündü o gün aynen bitanem 1 yıl görüşmicez ama hepsi hayatımız için olcak bende gidicem ama şimdilik değil inş. herşey istediğin gibi olur serelim hep iletişimde olalım oke bebeğim![]() |
| |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
canım serelim benim iiiiki de varsın hayatım ve seni iyikide tanımışım aj manyagı seni.....sevinsemmi acaba senin gittgine kıs aj bana kalıyor die:muhahaha hhhhhh cemrede yok raha rahat sevebilirim aj mi:wub::biggrin::muzy:canım bundan sonraki haytında en önemli kararı bu çalışma sayesinde vereceksin bu unutma onun için çok iyi çalış ve en güsel haberle dön aramıza olurmu bitanem:17:.......seni iyiki tanımışım ve iyiki varsın kıs gittigine degsin çok iyi çalış ok:17: kendine çok iyi bak bebgim:muhahaha:.......we serel de gitti aj benim:wub::biggrin: aj de gözüm var anlayın artıkın nick bahane:haha:
__________________ |
| |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| gider ayak o kadar güzel şeyler yazmışsın ki. butun forum hatıralarımı canlandırdın gözumde. vay be ne güzel şeyler paylaşmışız cidden. aslında o kadar yazacak şey varki. diyebileceğim tek şey. geri döndüğünde hepimiz burada seni beklıyo olacağız. şimdiden sınavın başarılar canım. iyi bak kendine
__________________ ![]() |
| |
| | #8 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
| Vay be döktürmüşsün Serelciğim.Haberler,fotoğraf bölümü yokluğunu hissettirecek ama sen formülünü vermişsin gördüğüm kadarıyla Eğitim hayatında en çok strese sokan şey ÖSS olmalı.Sen de bu dönemi rahatça atlatırsın inşallah ki atlatacağa benziyorsun.Sohbet bölümünde yazdığın puanınsa maşallah 10 ay sonra görüşürüz.Eğer derslerin iyi giderse internet yasağında esneklik olur.Arada bekleriz seni.Maminin dediği gibi seni bekliyor olacağız
__________________ ![]() |
| |
| | #10 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| cnm ajdaşım bu forum sensiz(ve senin gibi össye hazırlanan delüm gülayım ve böcüğüm seçilim olmadan) 1 sene çok sessiz sakın ve sıkıcı olucak bizim için ama allahtan yine aramıza dönüceksizin kendini fazla özletme desemde çok biliorum simdiden özlemeye başladım bile :laugh:ama geri geliceğini bildiğim için içim çok rahat umarım tüm össciler güzel haberlerle dönersiniz aramızada bizi mutlu edersiniz..hoşçakal |
| |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |