![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
forumdan ayrılmaya karar verdim asla nedeni sormayın kendime göre sorunlarım vardı........ve düzelince belki dönerim raınıck olarak........hepinizi çok seviyorum ve kendinize çok iyi bakın lütfen ve nick manyakları nick çok iyi bakın size emanet...... eylülüm,sedoşum,mukocum,gülayım,elma şekerim,canım vildanım,cemrem,ece,we sayamadıgım kıslar sizi çok seviyorum:17:.......we erkekler can,mami,sulçik,murtii,dayı,yakup ve sayamadıklarım sizde kendinize çok iyi bakın:17:........sizleri çok seviyorum bu forumu koruyun ve arkadaşlıklarınızıda tamammı ve güsel fotolar koyun haaaaaaa:muhahaha:..... VE ANİ BİR KARAR BU LÜTFEN BENİ ANLAYIN.............. BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEE:17::cry::cry::cry::cry::confused5:
__________________ |
| |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
beni saymadığın içün saa cevap vermiyorum derrmişim... sen nereye yawrum yaaaa.. yeter yawaş yawaş gidiyor herkes... umarım bir an önce dönersin canım benm biz hep burdayız seni ve diğerlerini bekliyor olacağız (tabi daha giden olmazsa) çabuk dön seni de seviyoruz giden herkesi seviyoruz bebüşüm
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
:muhahaha::6:can konuyu saptırma......:6: efendim çok fena dersimi almış bulunmaktayım şu saat itibariyle ben ki forumda herkese şaka yapmış keklemiş biri olaraktan(can'la beraber hatta can'ı bile) bu gece çok kötü kapana kısıldım (tongaya düştüm deniyor hatta puhahaha). yok kendi silahımla vuruldum daha iyi açıklama olur. yağmur çok fena kekledi bizi... forumda herkes gidiyo hazır millet üzgünken şunları bir güme gönderiyim demiş ve bu başlığı açmış....yani anlayacağınız çok fena KEKLENDİK!!!!! :hıhh::hıhh::vurkendini::vurkendini::w00t:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| |
| | #6 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
| Alıntı:
__________________ | |
| |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |