![]() |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 18-Temmuz-2009 Bulunduğu yer: antalyaa // Isparta Yaş: 22
| uzun zamandır görüyorsunuzdur rahatlamıssınızdır.Bu profilli 2 kardeş yönetiyoruz.Sabahtan saat 5 kadar ece sonrasında ise eyşan olarak değişiyoruz.Çünkü evde tek bilgisayar var ve ikimizde interneti ve Bsb'i seviyoruz.Önceden üye olucaktık ama inan hiç vaktimiz olmadı. Bu zamana kadarmış kısmet :biggrin: Antalyadan üyeyiz ![]() Ne şeyse ikimizde ikizler burcuyuz :biggrin: En başta Ece Gurallar (ben :blush2 ![]() -17 yaşındayım (yeni girdim).Lise son oldum.BSB'i bluedan daha cok seviyorum.Özellikle Nick :muhahaha: Eyşan Gurallar (kendisi ablam olur :redface ![]() -18 Yaşında.Liseyi bu yıl bittirdi.o da benim tersim Blue'yu BSB den daha cok seviyor. hmy: Öss'e girdi bi gitse Bilgisayar bana kalıcak da gitmiyor Kaldı başımda :haha::muhahaha:Oda Nick hastası :S buraya actım Topic'i yanlışsa Özür dilerim sözde ablam acacaktı bu başlıgı :blink:
__________________ ![]() Süleyman DemireL Biyoloji =) |
| |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Hoşgeldiniz (: şimdi dayı uyarmadan ben söylim konu kapanır gibime gelio zati ![]() http://www.thebackstreet.net/selam-y...1.html?p=80698 Konusuna kendinizi tanıtırsanız daha iyi olur (: İyi Forumlar (: |
| |
| | #9 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
aynı hesaptan iki kişinin girmesi hem siz hem de forumdaki diğer üyeler açısından karmaşa yaratabilir. forum kurallarının 7. maddesine aykırı değil gibi gözükse de, böyle bir durum (iki kişinin aynı hesaptan girmesi) ihtimali göz önünde bulundurulmadığından dolayı kurallarda yer almamaktadır. demem odur ki, bu durumu da 7. madde kapsamına koyabiliriz. ayrı ayrı hesaplar açmanız gerekir.
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |