![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| Herkese tekrardan selam arkadaşlar. Çoğumuz eski forumdan beri varız zaten. Yeni forumla birlikte aramıza katılan arkadaşlar kendinizi foruma buradan tanıtabilirsiniz.
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 26
|
ben uzun bir zaman sonrasıda bsb hasretimden dolayı googleda araştırdım ve sayfanın en dibine girmiş sitenizi buldum,aradan çektim çıkarttım.ve ilk söylediğim şey...OHA sonunda BSB türkiye fan forum/paylaşım sitesi açılmış.ne kadar sevindim bi ben bilirim...herneyse arkadaşlar adım elif sanırım sitede 2. elifim :P 21 yaşındayım.üniversitede okuorum vs... nick carter hayranıyım tahmin edileceği üzere.az uğraşlar vermedim BSB yi türkiyeye getirmek için.bi kaç mail atmıştım.ancak sadece bir kere yanıt alabildim ve turları kapsamına girmediği için red cevabıyla karşılaştım.e tabi olacak olanda oydu zaten başka şey bekleyemezdim. 98 yılında nick carter ın mail adresini bulduğumda(yada bulduğumu zannettğimde) deliye dönmüştüm.peş peşe mailler yolladım yamuk yumuk ingilizcemle.tabi sonuç gene hüsran...fan cluba mektup yazdım öğretmenimle beraber ortaokuldayken.13$a üye olabilirsin die cevap geldi o kdr uğraşmıştım gene para istediler ![]() BSB hakkında hayallerle dolu bi kitap yazdım yaklaşık 200 sayfa..iki genç kızın öyküsünü anlatan bişeyler.sanırım 2yıla kadar baskısı hazır olup raflarda yerini alcak.kapağı hazırda beklio ![]() neyse böylesi daha çok şey var bende... tanımak isterseniz daha uzun bi süre buralarda takılcam gibi görünüo herkese ii yazışmalar |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| hoşgeldin elif aramıza. sanırım forumdaki en fazla bayan ismi elif. 3. yada 4. sün yanılmıyosam (bu konuda anketmi açsam )neyse en yakın zamanda kitabını okumak dileğiyle. iyi eğlenceler.
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 26
| Alıntı:
| |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
merhabalar herkese... ben foruma çok önceden üyeyeim. yaklaşık bir sene filan hiç yoktum doğal olarak. ama baktım ki forum yenilenmiş güzelleşmiş içinde bir farklılık var. dedim forum benden yoksun kalamaz. eski ve yeni herkese merhabalar arkadaşlar.
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Alıntı:
tekrar hoşgeldin o zaman...
__________________ ![]() | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |