![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
:biggrin:we işte sonunda bir sürü BSB ci walla arkadaslar mutluyum çünkü benim gibi birileri war olduguna bilmek güzel herkesten mesaj bekliyorym bende sizdenim artık we ne duyarsam sizinle paylaşcam sizde benimle paylasın BSB yemini edelim hep beraber sonuna kadar BSB ci olacagımıza yemin edelim sizin aranızda olmak güzel :17::17::17:
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
|
rainick'in hayranlığını çok içten buluyorum. Çok koyu yoğun duygulara sahip bsb adına, geldiğinden beri bunu sezdim kendisinde. Forumun kurallarına ayak uyduracaktır zamanla hoş geldn kulübe
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 22-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: KOCAELİ;) Yaş: 23
|
seni cok iyi anlıorum bazen senin gibi düsünenleri burda ilk gördüümde gercekten insan cok farklı oluo gerci ben Selam (yeni gelenler başlığı) konusunada bir tanıtım yapmadım ama her türlü etkinliğe yardım etmeye calıstım..neyse gercekten cok icten birine benziosun tekrar hosgeldin foruma
__________________ BRIAN THOMAS LITTRELL :victory: :victory: 17 |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Trabzon Yaş: 26
|
Konunun kitlenmemesini talep ediyorum. Giriş hoş olmuş çünkü
__________________ Keep The Backstreet Boys Pride Aliveeeee!!!!!! http://www.pu-co.com/iletisim.html Adresini tıklayarak Purple Concerts e BSB ile ilgili temennilerimiz iletelim. Türkiye de bu işi yapabilecek en yeni ve en güçlü firma olması dışında gerçekten ilgilendiğimizi de gösterirsek sanırım sonuç alabiliriz. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
arkadaslar duyuruyu burdan yapem dedim ya ben demistim www.ask.com girin we backstreet boys yazın yan tarafta nick carter yazıo ona tıklayın we more yazan yere tıklayın orda NICK CARTER PHONE NUMBER yazıo walla kime ait bilmiom walla arıyorum ulasamıyorum ben yinede bi yazam dedi pek anlamadım kime ait siz anlaRsanız bana da anlatıN Bİ ZAHMET
|
| | |
| | #10 (permalink) |
|
carter nıck 850 492 3223-bu numara ikinci hat 5757 Grande Largoon Blvd,Pensacola,FL SONRA ise CARTER NICK-907-536-5614 Eek,Ak we en son olarak CARTER NICK-907-357-2548 Wasilla,Ak içim rahat etmedi telefon numaralarını yazdım bunlardan haberi olan warsa ne olduğunu söylesin
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |