![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| ayağımın tozuyla geldim ağustos ayının sohbet konusunu açtım size. değerimi bilin gerçi pek ilgilenen yok forumla ama olsun ben yine de açayım istedim. gökhan tercihlerinde nereleri yazdın merak ettim. dur ben sana özelden ulaşırım iyi sohbetler.
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| forumdan uzağım ama hiçbişey kaçırmıyorum. ne güzel gelen yok giden yok.
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| evet çok soğukmuş. ben ucundan döndüm. babam silmeseydi tercihlerimden bazılarını şuan afyon hemşirelik 3. sınıfa geçicektim o değil de hicran ve seçil ne yaptılar acaba? onlar da girmişlerdi sınava. gelirlerse yazsınlar buraya.
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |