![]() |
| | #31 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 31-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
|
buarada youtube dan bsb flas mob'ları izliyordum çok güzeldi.bsb nin inanılmaz bir hayran kitlesi var ya... forumda da yapılıyordu galiba bsb dansları ne oldu? yabancı flas mob ları görünce merak ettim. aklıma lisedeyken deli gibi bsb dinlediğim zamanlar geldi,tabi ozamanlar internet olayları pek yok nerde bsb görsem dünyanın en mutlu insanı oluyordum ![]() sınıftan bir arkadaşımda bsb hastasıydı,bazı hocalardan derse girmeden önce "hocam çok önemli bir işimiz var,15 dk sonra derse gireriz" deyip walkmani kulağımıza taktığımız gibi bsb dinliyorduk ![]() tabi sonra tıpış tıpış derse giriyorduk,sınıfın erkekleriyle bsb yüzünden az mı kavga etmiyorduk ![]() daha neler neler tabi ... özledim o günleri
|
| | |
| | #35 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| bi arkadaş kaşındı. ben uyarmıştım onu daha önce, inadına yapmaya devam etti. zaten neden banlandığını çok iyi biliyodur kendisi de. eski üyelerden biri ama kendisini çok akıllı zannediyor. neyse..
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
Backstreet Boys ve New Kids On The Block 2011 yılında amerika da beraber turneye çıkacaklar artık kesinleşti ayrıca 8 kasım da bu turne ile ilgili bi program a katılacaklar daha da güzel i 21 kasım da american music awards beraber sahneye çıkacaklar performans sergileyecekler
|
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
| Alıntı:
__________________ ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
hadi size bi haber daha bsb tam kadro olarak kevin dahil oprah'ın programına katılmışlar ve beraber i want it thaw way i de söylemişler program abd de perşembe yayınlanacak cuma günü videolar düşer
|
| | |
| | #40 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| kasım ayında ekim başlığında konuşuyosunuz gençler. çok ayıp
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |