![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| son zamanların en sıcak haziranını yaşayacağız sanırım. çok sıcak. ![]() ayrıca şu finaller bitse de kurtulsam. derdim çok. ![]()
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
öncelikle herkes e sağlık mutlu bi ay geçirmenizi diliyorum ![]() sonra öss eski adın olan üniversiteye giriş sınavına girecek gençlere başarılar diliyorum sonra finalleri olanlara da başarılar diliyorum ayrıca kpss ye hazırlananlarada kolay gelsin diyorum ayrıca dünya kupasını izleyecek onlara iyi seyirler diledikten sonra nba final serinden boston a türkiye liginde efes e başarılar diliyorum
|
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 25
|
walla mezun olmak gzl duygu oluyorda en çok arkadaşlardan ayrılmak koyuyo insana.. Gerçek arkadaşlıklar her yerde devam ediyor be nilom ![]() lakin ortam aynı ortam olmuyor o ayrı ![]()
__________________ ![]() Konu hawa_yldrm tarafından (02-Haziran-2010 Saat 09:41 ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
| Alıntı:
![]() ![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| benim de nedense biran önce mezun olasım var. mezun olunca hiç üzülmeyeceğimi adım gibi biliyorum. keşke bu sene son olsaydı. 3 sene daha çekemicem ben bu okulu. gözümde büyüdü.
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Alıntı:
| |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 30-Nisan-2009 Bulunduğu yer: didim/aydın Yaş: 29
| Canın sölediği gibi onun derdi benide sardı.okul uzadı şubata bitiyo ama keşke bitmese durumundayım.hayat okulunda öğrenci olmak zor.
__________________ ![]() Konu AJ74 tarafından (02-Haziran-2010 Saat 17:59 ) değiştirilmiştir. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |