![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| 6 gün olmuş hala nisan başlığından yazılıyor hiç farkında da değilim gerçi bu işi nilo yapardı ama o da sallamıyo artık ![]() uyuma nilll ![]() ![]() ![]()
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| bugün de pek bi keyifliyim nedense ![]()
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
| ya PB izliyorum sürekli ben ya . ![]() 2.sezon 3.bölüm ama sadece 5 - 6 günde ![]() sanırım dünyanın en iyisi lost demek için , PB izlememiş olmak gerekiyormuş çünkü PB izledikten sonra böyle demeye dilim varmıyor !
__________________ ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
| Alıntı:
![]() Bu arada Lost dünyanın en iyi dizisi değil kim demiş onu pehhhhh
__________________ ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
| Alıntı:
![]() Lost dünyayın en iyi dizisi diye bende diyordum şuan lost da bitmek üzere henüz kararımı değiştirmiş değilim ama sadece PB'ye büyük bir sevgi besliyorum ![]() kafam çok karıştı ya bu diziler yüzünden
__________________ ![]() Konu INCONSOLABLE23 tarafından (08-Mayıs-2010 Saat 20:11 ) değiştirilmiştir. | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |