![]() |
| | #21 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| çok beklersin! hakancığım kazanıcak o yarışmayı hem güçlü hem zeki hem karizmatik vs vs vs
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| çok biliyorsun sen kıskançlığından çatla hakan'ın ne kadar süper ötesi bi varlık olduğunun sen de farkındasın
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #25 (permalink) |
| kıskançlıktan çatladığını bu kadar da belli etmesen keşke ![]() ![]()
| | |
| | #27 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
|
Off off ya yok böyle birşey ![]() insanın aklına kolay kolay çıkamayacak birileri girdi mi hiçbirşey yapası gelmiyor. sırf bir kişi yüzünden facebook üyeliğimi dondurmak istiyorum. ![]() PB bile izleyemiyorum şuan ![]() sadece ders çalışınca kendimi rahat hissediyorum ![]() aksi halde arkadaş beynimin sınırlarını zorluyor
__________________ ![]() |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
| Alıntı:
amanın bizim gökhan aşık oluyo vah vah vahhhh | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
| abi sorma ya , offff offff ![]() yazamıyorum bile valla , zaten hep sevdiğim kişiydi , ama unutmuştum onu. tekrar tekrar karşıma çıkıyor , msnden siliyorum zırt diye çıkıyor yazıyor paranoyak oldum iyice ![]()
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |