![]() |
| | #132 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 31-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
|
joy fm de 17:00 ile 18:00 arası istek vakti.yarım saattir bsb için mail yağmuruna tuttum joy fm'i. birkaç defa daha böyle yapmıştım ve en başta bsb yi çalmışlardı ![]() bakalım şimdide çalacaklar mı? merakla bekliyorum ![]() |
| | |
| | #135 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| yabancı şarkıların çoğunun sözleri saçmadır ki zaten
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #136 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| nihayet a2 oldum artık çömlükten yavaş yavaş kurtulmak üzereyim ![]()
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #138 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 31-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
|
grammy müzik ödülleri sonuçları açıklanmış;ben anlamıyorum niye son yıllarda hiç bsb yi aday göstermiyorlar;sanırım nsync bir defa aldı grammy ödülü;onlar alıyorda bsb nasıl alamıyor anlamış değilim;son yıllarda bsb yi hiç bir müzik ödüllerine aday göstermiyorlar
|
| | |
| | #139 (permalink) |
| şu uğursuz şubat'a neden girdik ki hey allam direk mart'a atlasaydık olmuyo muydu =( nefret ediyorum bu aydan !
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |