![]() |
| | #41 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
ben de az önce gördüm haberi... bizm işimze yaramas hacı yaa.. ah şu oku bu dönem bitseydi,benm için ümit vardı ama... yanlız şöle bişi de var , aj videoda aralıkta bi gezi olacağından zaten bahsetmiş (ben izlemedim videoyu,köpekten korktum izlesem de anlamam zatn) üstelik bu geziler her turda yapılan şeyler. bilmiyorum acaba büyük haber bu mu..
__________________ ![]() ![]() ![]() Konu SiBeRia tarafından (21-Şubat-2010 Saat 18:48 ) değiştirilmiştir. |
| |
| | #42 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
evet evet..şu an videoyu izleyince farkettim..aj,turnede uğrayacakları yerlerden bahsederken,yılın sonuna doğru Güney Amerika'ya gideklerini söylüyor,ardından birşey daha ama jenn ses koymuş üzerine,"daha ilan edilmedi" diyor.Cemre hatta Türkiye diyor diye dşünmüştü ama "cruise" kelimesine daha çok benzediği kesin
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| |
| | #43 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| okulu hiç ama hiç özlememişim bugün okula gidince bunu farkettim ![]()
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| |
| | #45 (permalink) | |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 27-Kasım-2009 Bulunduğu yer: Artk AnkaRa
|
[quote=gamze;85160] Alıntı:
ismim toprak bu arada ama umudumuz suya düştü gibi görünüyor ![]() | |
| |
| | #46 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Resmen BÜYÜK DUYURU yat gezisi arkadaşlar! %99! ne halleri varsaa görsünler ya! Twitterda birasdan ayaklanma çıkacak! bulsam bi kaşık suda ben boğacam o 4ünü!
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #48 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| boğmana bende yardımcı olurum nilo seve seve büyük duyuru yat gezisi demek ha. şimdi bişey yazardım da neyse....
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |