![]() |
| | #3 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
|
yoo olamaaaaaaaaaaaaaz yaşlanıyoruuuuuuuumm!!! o neydi yaaa öyleee, brrrrrrrr tırstım haa ama güzeldi yaa filmlerdeki efektler gibi!! ![]() bende ekranda gördüğüm şeyin aynısını avcumda görcem diye bekliyodum anca. şaşurdum...ahaha yine yaptım. çok zevkli bişiy ya bu korku filmlrindeki gibi. tam benlik saol gülcan |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
herşe de sylar bu akşam yoktu senn sylar ın benm peter ım da yok tu nyse.... accaip güsel bişi bu yaa. yan herkese yaptırcam.. kardeşimde yaptıraym dedm sonnda çığlık atan kadn çıkcak die kaçtı ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
|
arkadaşlar galiba gözüm bozuldu!bide gözüm renkli olduğu için daha fazla etki etti heralde! her şeyi büyüteçle bakmış gibi görüyom!(bide en garibi kardeşimede baktırdım.çocuk salak salak geziyo! )
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |