![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
|
tabii böyle bişey olamayacağından siz şimdi kalkıyorsunuz anneciğinize küçükken nasıl bi çocuktum diye soruyorsunuz!buraya anneniz ne anlattıysa yazıyonuz oldu mu?maksat eğlenelim...(biliyorsanız annenize sormayın söyleyi verin bariiiiiiim )
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
|
''yaramaz bir çocuktun, sinsiydin. Her ortadan kayboluşunda seni ya merdiven altında toprak yerken ya da masanın altında portakal kabuklarını kemirirken bulurdum. ama masmavi boncuk boncuk gözlerin vardı. çok şirin, çok güzel, çok tatlı bir çocuktun. tabiii mazii bunlar... Şimdi nerdee (dip not=burada baya güldük )''valla yaa o mavi gözler kalmadı yanıyorum yanıyorum ona yanıyorum... üstelik artık toprak da yemiyorum ama portakal kabuğuna asla hayır diyemem... ne kadar yıl geçerse geçsin ![]() vay bee eğlenceli oyunmuş ![]() yine güzel bir başlık canımcığım, saolasın... Evimiz şenlendi gece gece... Şimdi zavallı annem senin ve benim yüzümden bizim diğer dörtlüye küçüklüklerini anlatıyo ![]() Allah sabır versin anneme diyorum
__________________ ...acımasızım. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
|
kimse anlatmıyo ben anlatayım bari!bakın annemin dilinden"sen çok bağırıkçı bi çocuktun ne yemek yedirirdik halansız ne de üst giydirirdik!yemek yerken ve üst giydirirken halan karşında göbek atmalıydı!zaten sen bu yüzden oynak oldun!(yani ii dans ediyon demeye getiriyo )normal bi çocuk değildin sen!kızlar bebekle oynardı sen ninja kaplumbağa maketleriyle!olsun anneciğim ya yine de uslu çocuktun canııııııım!"tabi tabii öyledir...önce say o kadar sonra ii çocuktun de demi |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
| hoş bi başlık! sağol gülay... şimdi bu yazki çift yaz okulu davamdan ötürü ve sürekli eşgali belli olmayan biri olarak annemin yüzüne karşı bu soruyu sorma gibi şansım yok. Ay oldu görmeyeli annemi cnm annem bnm ya. pazar günü dogum günüydü, ellerinden öperim. bu soruyu telefonda sorsam şimdi "anne ben cocukludumda nası biriydim?" diye, oğlum bunun için mi aradın dicek net bi cvp alamıcam yne ağzından, bilirim ben annemi. eN iyisimi ben bildiğim kadarıyla kendi ağzımdan anlatıym. öncelikle şuankinin aksine çok sus pus ağzını bıçak açmıyan biriydim.. Ama yaptıklarım ağızları kulaklara kadar açıcak cinstendi..! ![]() ve bilmem bilirmisiniz; eskiden evlerin baca deliklerinin tam aşşa hizasında bulunan kurum biriktirme hazneleri olurdu. Onu ben; (gezmeye gider ayak en cicili bicili elbiselerimle) bacak kadar boyla zar zor uzanıp kulpundan tuttuğumla başımdan aşşağı devirip arap bacı gibi naaptığından habersiz kapkara kuruma bulanan ve geriye sadece kahve gözleri ışıldayan bi mahlukmuşum!....... ![]() Yeterince açık bi hatıra heralde.. hehehe... ogünlerden bugünlere işte. Annemden hep dinlemişimdir bu yaptığım haltı. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 19-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: ADANA Yaş: 20
|
valla ilginç bi çocukmuşum şimdiki gibi sıkıcı değil yani hem erken konuşmaya hem erken yürümeye başlamışım annemin dediğine göre tüpçü geçerken bir aygaz dınını diye bir müzik çalar ya o çalmadan yemek yemiyomuşum ![]() en son gidip bi kasede çektirmek zorunda kalmışlar annemin en sevgili ve çok fazla olan porselenleri ve vazo vs. elime alır anne attı der yere atarmışım kırılırmış kıskançlıktan ablamın bebeklerinin çocunu parçalamışım(onunkiler benden çok ve daha güzel diye) ayrıca annem mamamın içine ne bulursa koyarmış(alakasız şeyler değil tabi)ve inanır mısınız günde 6 kase yermişim (çok güzelmiş galiba) nasıl çocuk muşum yaaa... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 04-Ağustos-2007 Yaş: 20
|
yaramaz bir çocukmuşum annemin sözünü hiç dinlemezmişim..karı çok severmişim kartopu yapıp evin içinde annemden saklarmışım.. bir de kendim de hatırlıyorum 5 yaşlarında falan kuzenim beni kızdırmıştı ben çok feci sinirlenmiştim o yere çömelip oturmuştu yüksek bir yerde arkadan vurmuştum yere yuvarlanmıştı...kuzenim benden 4 yaş büyük anlatıp gülüyoruz bazen..(beni sinir ettiğinde tekrardan ona bunları yapmak geçiyor içimden) |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |