![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 07-Eylül-2007 Yaş: 23
|
bsb klibinde siz oynasaydınız nasıl bir senaryo ve hangi şarkı olurdu??? aslında tüm kliplerde oynamak isterdim ![]() ben başlayayım ben unmistakable da oynamak isterdim Aj'in partneri olarak tabi
__________________ LADYMCLEAN !! there come a day when you walk out of my dreams face to face like am imagining baby how can I be sure that you're the one am waiting for will you be unmistakable...[SIGPIC][/SIGPIC] |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 14-Haziran-2007 Yaş: 91
|
Benim partnerim olamazdı ama bsb üyesi olabilirdim :P Downpour,Unmistakabe,Something that already i know ve helpless when she smiles olabilirrr en sevdiklerimmden 4 ü bi de nowhere to go
__________________ ...i just wanna need someone... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
sanki ben buna benzer bir başlık açmıştım zamnında.... hoş illa içinde olma gibi bir durum yoktu ama... şarkılara klip senaryoları buluyorduk....:confused5::confused06::confused06:: confused06::confused5:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| :haha::haha::haha:kıskanma yetisi eksi değerlerde seyir eden bir yaratık olaraktan ben diyorum kiii; BKNZ: http://www.thebackstreet.net/backstr...lim-t1099.html
| | |
| | #8 (permalink) |
| can yaa ben hiç kıskanma kelimesine kızar mıyım yaa... o konuda o kadar özürlüyüm ki .... KISKANABİLİTEM ÇOK SIFIR ALTI :haha::haha::haha:
| | |
| | #9 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 07-Eylül-2007 Yaş: 23
|
sağ olun arkadaşlar beğenmenize sevindim
__________________ LADYMCLEAN !! there come a day when you walk out of my dreams face to face like am imagining baby how can I be sure that you're the one am waiting for will you be unmistakable...[SIGPIC][/SIGPIC] |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
konuyu görünce birden lise yıllarım aklıma geldi.. o zamanlar kendimi bsb konserinde, sahnede onlardan biriymişim gibi hayal ederdim.. hoşlandığım bi kız vardı.. onun gözlerine bakarak as long as you love me şarkısını söylerkene geçti yıllarım..gençlik dönemlerinde olur böyle şeyler
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |