![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 07-Eylül-2007 Yaş: 23
|
bsb konserindesin ve kulis hakkı kazandım ama sadece 5 dakikan var ve bir bsb üyesiyle konuşma hakkın var kim olurdu ve ne konuşurdun o 10 dakika içinde derdimizi anlatmak baya zor olurdu. ben başlayayım gönül ister hepsi ama bu konuya göre ise ben AJ ile konuşmak isterdim tabiki ![]() ama ne konuşmak isterdim sanırım görünce 10 dakika şok geçirceğimden hiçbir şey konuşamazdım ![]() Siz?
__________________ LADYMCLEAN !! there come a day when you walk out of my dreams face to face like am imagining baby how can I be sure that you're the one am waiting for will you be unmistakable...[SIGPIC][/SIGPIC] |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Yaş: 28
|
Ben kesınlıkle aşkım Nick imle konusurdum :wub: Onu ne kadar sevdıgımı,bı gun mutlaka Turkıye ye de gelmelerını ısterdım... 10 dakıkanın hıc bıtmemesını ısterdım,onunla bı kac resım cektırmek...ne bıleyım bunun gıbı seyler ıste... Insan sevdıgı yanında olunca O'na bakmaktan baska bısey yapamaz bence :wub: Ahhhhhhhhhhhhhhh Nick Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
ben kocamla yani ajimle..10 dk. yetmez bana ama o 10 dk.da daha sonra tekrar görüşmek üzere anlaşabiliriz e o da yoğun yanii konserler filan :haha: onu ne kadar çok sevdiğimi sölerdim,boynuna atlardım,öperdim (sadece bununla kalmazdım tabii:blush2::muhahaha bi de kızardım hayatına çeki düzen versin die sonra da benimle evlenmesini sölerdim ahh ahhh keşke gerçek olsa:xmajere::wub:ahhhh ALEX ahhhhhhhhh:wub: |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 07-Eylül-2007 Yaş: 23
|
5 dakika aj 5 dakika brian da olabilr benim
__________________ LADYMCLEAN !! there come a day when you walk out of my dreams face to face like am imagining baby how can I be sure that you're the one am waiting for will you be unmistakable...[SIGPIC][/SIGPIC] |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 10-Ağustos-2007 Yaş: 31
|
ben nick'le konuşmak isterdim önce ona sıkı sıkı sarılırdım.sonra onu ne kadar sevdiğimi, kendisine ne kadar hayran olduğumu söylerdim.(tabi hayecandan konuşabilirsem).en sonunda da kendisinin cep no'sunu isteyip onunla telefonda konuşmak istediğimi söylerdim(tabi büyük ihtimal vermezdi ama olsun şansımı denerdim yine de)bi de diğer grup üyelerine selam söylemesini kendilerini türkiye'de görmek istediğimi belirtirdim.
|
| | |
| | #6 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 15-Ekim-2007 Bulunduğu yer: mersin Yaş: 22
|
kesinlikle 9 yıllık aşkım nıckle konusmak ısterdım.:muhahaha:ne yapardım??? valla bılmemkı:muhahaha: yanı tabıkı fotoraf cektırırdım kolaymı hayatımın askıyla ılk ve son gorusmem.. nerde oturdunu adresını falan telefon numarasını verırımı acaba belkı ınsafa gelır verrı :muhahaha:nese hayal ya bıras ucım dedım:muhahaha le ıste en ıyı sekılde degerlendırmeye calısırdım.:muhahaha:
|
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
yaa bende aşkım nick imle konuşurdumm:wub: aslında konuşmasakda olur o 10 dakika gözlerine baksamda yeter valla bana:wub:ne kadar onu sewdiğimi söylememe bile gerek yok çünkü gözlerimden anlardı.... aynen canım kumacım her zamanki dediğimiz gibiii.... Ahhhhhhhhhhh Nick Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
ben o hakkı kazandığımda kulisten içeri girince onları gördüğüm anda kalp krizinden ölürdüm o yüzden konuşma yapma, foto çektirme, imza, adres,telefon, sevgi hiçbirini yapma gibi bir şansım olmazdı... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |