![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 07-Eylül-2007 Yaş: 23
|
bsb nin hangi gruplarla ,şarkıcılarla düet yapmasını isterdiniz? farklı tarzların bir araya gelip parça oluşturmaları ilginç olabilirdi. ben başlayayım hemen ben lınkın parkla düet yapmasını isterdim çok ilginç gayet güzel farklı bir parça çıkabilrdi. siz???
__________________ LADYMCLEAN !! there come a day when you walk out of my dreams face to face like am imagining baby how can I be sure that you're the one am waiting for will you be unmistakable...[SIGPIC][/SIGPIC] |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| ben justinle yapmasını isterdim yada timberland ile yapabilir özelliklede timberland ile çok zevkli bir klip olurdu diye düşünüyorum walla heryeri sallarlardı zaten sallıyolar ![]() ![]() ![]() tabi bu beim fikrim bsb bsb I LOVE YOU BSB |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |