![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 07-Eylül-2007 Yaş: 23
|
tamam bütün parçalar müthiş hiç şüphesiz ama en sevdiklerimiz daha çok dinlediğimiz favori bsb parçalarımız vardır. eğer kendine bir albüm yapsaydın sadece bsb şarkılarından 10 parça hangileri olurdu?
__________________ LADYMCLEAN !! there come a day when you walk out of my dreams face to face like am imagining baby how can I be sure that you're the one am waiting for will you be unmistakable...[SIGPIC][/SIGPIC] |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 14-Haziran-2007 Yaş: 91
|
Unmistakable Downpour Climbing the walls The answer to our lives Never gone Safest Place to hide Helpless when she smles something that already i know İnconsolable Shape of my heart Drowning incomplete ben olsam 12 şarkılık bi album oluştururdum bu albumu ne kadar zorlukla yaptım birini koysam diğeri kalıo en sonunda değşmicem hepsi super ama mecbur yani böyle oluştırdum ve en kısası 12 şarkılık oldu ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ...i just wanna need someone... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
karma bi albüm yapsam herhalde bu son albümden hiçbir şarkı koymazdım gerçi daha erken ama.. neyse biraz zaman geçsin bakarız..
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
ben never gone ve unbreakable dan koymicam çünkü koyarsam sadece o iki albümden koyarım onların yeri ayrı ben 2000 öncesi şarkılardan karma albüm yapıcam; 1-Hey Mr Dj 2-Dont Want You Back 3-Dont Wanna Lose You Now 4-That's The Way I Like It 5-Everybody 6-I Want It That Way 7-Shape Of My Heart 8-It's Gotta Be You 9-I Wanna Be With You 10-The Perfect Fan bonus track:Roll With It bonus track:Spanish Eyes |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
yaa bi de never gone ve unbreakable karışımı yapiim yaaa; Intro (unbreakable daki introyla başlıcak) 1-Never Gone 2-Something That I Already Knows 3-Helpless When She Smiles 4-Poster Girl 5-One In A Million 6-Beautiful Woman 7-Inconsolable 8-You Can Let Go 9-Unsuspecting Sunday Afternoon 10-Unmistakable bonus track:rush over me bonus track:treat me right |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
1-the answer to our life 2-siberia 3-welcome to my heart 4-incomplete 5-Unmistakable 6-if i don't have you 7-spanish eyes 8-back to your heart 9-over her 10-what makes you different 11-as long as you love me 12-the call |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 10-Ağustos-2007 Yaş: 31
|
1 ı'll never break your heart 2 spanish eyes 3 ı have to give 4 inconsolable 5 incomplete 6 larger than life 7 as long as you love me 8 drowning 9 more than that 10 ıt's gotta be you 11 don't wonna lose 12 the one |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
| 1 Show me the meaning of being lonely 2 Incomplete 3 Shape of my heart 4 Siberia 5 I want it that way 6 Unmistakable 7 Just want you to know 8 I still 9 Crawling back to you 10 Drowning Bonus track - Downpour Bonus track - Helpless when she smiles Daha çok olur da neyse böyle kalsın |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: ABD, Kadikoy Yaş: 28
|
1- More Than That 2- Incomplete 3- Spanish Eyes 4- The Call 5- Nobody But You 6- I'll Never Break Your Heart ( If I Don't Have You ) 7- Shape of My Heart 8- Show Me The Meaning of Being Lonely 9- Downpour 10- All I Have to Give 11- Climbing The Walls ( Bonus ) 12- Safest Place To Hide ( Bonus ) 13- I Want it That Way ( Bonus ) Bu arada şarkı seçmek ne zormuş. Devam ederdi bu liste zor durdum
__________________ 7x24 Müzik : http://7x24music.blogspot.com |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Yaş: 25
|
1.Show me the meaning of being lonely 2.The call 3.Noone else comes close 4.Downpour 5.Unsuspecting sunday afternoon 6.Inconsolable 7.Climbing the walls 8.Shape of my heart 9.Incomplete 10.My beautiful woman 11.Helpless when she smiles (Bonus) 12.More than that (Bonus) |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |