![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 07-Eylül-2007 Yaş: 23
|
bsb her üyesi sesleri müthiş kuşkusuz. bir de o şarkı çalarken arada tekrar yapmıyorlar mı ya da bazen sadece bağırdıkları da oluyor. sizin hangisi favoriniz.._? bir kaç örnek vererek konuyu daha da açmak isterim. örneğin; happily Never After parçasında AJ falllll diye tekrar ediyor.ben orayı çok seviyorum mesela. başka bir örnek. inconsolable parçasında AJ'in another day diye tekrar ettiği yer de aynı şekilde. bir başka örnek; unsuspecting sunday afternoon şarkısında NİCK'in 2. nakaratta Like the afternoon diye bağırarak tekrar etmesi süper. başka; Climbing The Walls parçasında AJ'in I'm climbing the walls diye 2. nakaratta tekrar etmesi. ve son olarak helpless when she smells de HOWİE'nin when she smiles diye tekrarı bu ve buna benzer bi çok örnek sizin sevdiğiniz hangi veya hangileri???
__________________ LADYMCLEAN !! there come a day when you walk out of my dreams face to face like am imagining baby how can I be sure that you're the one am waiting for will you be unmistakable...[SIGPIC][/SIGPIC] |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
hele hani şu şarkıda 'youuuuuuu' diye uzatmıyo mu bizimkiler, bitiyom oraya..bi de sanki sonunda bi 'h' var gibi geliyo bana, işte bayılıyom ben ona..sanki bişey anlatmaya çalışıyolar..hangi şarkıydı o ya, neyse önemli diil.. God dammit!!..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
evet ya.. its'true da da var öle bişey süper yaa.. tam şurası; its true oooooooooo(nick bağırıyo burda şarkının son nakaratları) işte o oooooo'lara bitiyorum ben
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 07-Eylül-2007 Yaş: 23
|
bir de dikkat ettiyseniz inconsolable da aj 2. nakaratta to you dan sonra "ho" dio süper ya oraya bitiyorum. bir de brian ın downpour da ı wanna feeeeeeel diye bağırıp nanana bölümü giriyo müthiş.
__________________ LADYMCLEAN !! there come a day when you walk out of my dreams face to face like am imagining baby how can I be sure that you're the one am waiting for will you be unmistakable...[SIGPIC][/SIGPIC] |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Yaş: 28
|
aşkımın Do I Have To Cry For you da sarkı bıterken soyledıgı "Do I have to cry for you?" nakaratı ve yıne aşkım ın I Got You da yıne sarkı sonlara yaklasırken soyledıgı "I got you,I got you,I got you baby" lafı :wub: :wub: :wub:
|
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| bende inconsolable deki brianın "cuz baby" diye bağırısı ve gene brianın shape of my heart taki you're missing in my heaaaaaart demesine bitiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:wub: ama nickçiğiminde :wub: Igot you daki kumacığımında dediği gibi I got you baby dedikten sonra ohhhhhh yeaaaaaah diye bağırması bitişimdir:wub: |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
|
inconsolable da brianın "cuz baby" diye bağırması yine inconsolable da AJ'in another day diye tekrarlaması daha bir sürü varda aklıma gelmiyo gelince yazarım artık aslında bütün şarkılardaki tekrarlamaları ve bağırmaları hoşuma gidiyo.
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |