![]() |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
bayağı bi düşündüm de ben klip izlemeyeli çok olmuş be en son.... shape of my heart izledim ben yaw tamam
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| en son izlediğim değilde en son baştan sonuna kadar izlediğimi söyliyim. savage garden truly madly deeply. nası bi şarkı nası bi kliptir yaaaa.
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
mami.. sen böyle söyleyince benimde hemen yazmam lazım beni etkileyen klipleri ![]() savage garden - I knew I loved you..(neredeyse her savage garden gördüğüm yere yazdım bu şarkıyı her metroya binişimde bu şarkı ve klip geliyo aklıma..)backstreet boys - Shape of my heart ( alıp biryerlere götürüyo beni sanki ama neresi olduğunu anlayamadım hala )
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
| Alıntı:
en son sean kinston'ın beautiful girls klibini izledim, şarkıdan ilk başlarda nefret ettim ama şimdilerde çok hoşuma gitmeye başladı..klibin iki farklı versiyonu var, ikincisi daha güzel, tempo daha bi belirgin.. (bi de lil' mama oynuyo bu klipte,bu yüzden daha çok seviyor diilim sadece dikkatimi çekti) capital'da birinci olan şarkılar mutlaka güzeldir diye düşünürüm ve sanırım bu şarkı uzun bi süre favorilerim arasında yer alacak..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |